Utgångspris: 1.600.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Klevavägen 3B

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 98 m²
  • Byggår:

Välkommen till Klevavägen 3B i Tenhult, där denna fina 3-rumslägenhet i Brf Bergsätra 3 förenar modern komfort med tidlös charm. Lägenheten strålar i en härlig atmosfär och erbjuder en imponerande utsikt över Tenhults-omgivningarna. En riktigt bra lägenhet med fint skick.

Den rymliga vardagsrummet fångar naturligt ljus genom stora fönster och skapar en inbjudande atmosfär perfekt för avkoppling och socialt umgänge. Här bjuds både familj och vänner in till häng. Köket imponerar med moderna apparater och gott om förvaringsutrymme, medan de två stora och välplanerade sovrummen erbjuder bekvämt boende för både lilla eller större familjen.

Badrummet är en verklig pärla, komplett med bastu, stort badkar och separat dusch – en oas för avkoppling och välbefinnande. Dessutom finns en separat toalett för extra bekvämlighet. Detta kan va det största badrummet vi sett på länge!

Utomhusutrymmen inkluderar två parkeringsplatser för praktisk åtkomst, en privat trädgård för utomhusaktiviteter och en balkong med förtrollande utsikt över omgivningarna.

Denna välskötta bostad behåller sin charm från ett äldre trähus samtidigt som den erbjuder moderna bekvämligheter. Med sitt höjdläge ger den inte bara en fantastisk utsikt utan också en känsla av avskildhet. Belägen nära både bekvämligheter och natursköna områden, är detta verkligen en unik pärla. Detta hem passar dig som vill ha känslan av villa men bekvämligheten från en lägenhet.

Kontakta oss för att boka en visning och uppleva själv det underbara boendet på Klevavägen 3B.

Karta för Klevavägen 3B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-tenhult-jonkopings-kommun-klevavagen-3b-21271050

Avstånd till vatten: 1400

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56162