Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kay Wieståls gata 9

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 75,5 m²
  • Byggår: 2023

Nu finns möjligheten att köpa en av de sista lägenheterna i populära BRF Supportern på Fredriksskans!

Föreningen består av totalt 49 st moderna bostäder intill den nya Fredriksskansparken. Med ett unikt läge mellan stad och vatten skapas en fantastisk utsikt över park, vatten och stad. Läget ger dig dessutom oslagbart ljusinsläpp som piggar upp året runt.

Just denna lägenhet ligger i det långa ”kalkstenshuset” och den är på ca 75.5 kvm och fördelas på 3 rok varav 2 sovrum. Takhöjd i denna lägenhet är hela 2.70 m. Lägenheten ligger på markplan med egen uteplats.

Lägenheterna håller en hög standard rakt igenom och här får verkligen köparna verkligen högkvalitativa lägenheter. Här bjuds de boende på bland annat vattenburen golvvärme, fönsterdörrar istället för vanliga fönster vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp samt inbyggda sprinklersystem.

Med enkla drag präglas byggnaderna av lokala materialval med kalksten alternativt naturligt åldrande cederträ. Husen genomsyras av värme med varierade materialval och hållbara miljöer.

En riktigt bra bonus är gästlägenheten om ca 35 kvm för dina övernattande gäster. Du kan dessutom njuta av en lugn oas på den takterrassen med grönskande spaljéer och en slående utsikt över staden och Kalmarsund.

Alla bostadsrättsinnehavare kommer erbjudas garageplats till en förmånlig kostnad från 1100:- per månad och med hissen som går hela vägen ner till garaget.

Här finns möjlighet till omgående inflyttning om man så skulle önska.


Känns detta som en intressant lägenhet för er är ni varmt välkomna att höra av er för mer information eller för att boka visning!

Karta för Kay Wieståls gata 9

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-fredriksskans-kalmar-kommun-kay-wiestals-gata-9-19836845

Avstånd till vatten: 50

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39250