Utgångspris: 2 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kay Wieståls gata 9

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 62,5 m²
  • Byggår: 2023

Välkommen till Fredriksskans och Kay Wieståls gata 9. Detta är kvalitet i alla aspekter. Från valet av plats till utformning. Det här är ett boende för dig som ser fördelar med närheten till stadskärnan men samtidigt är i behov av naturens lugn och harmoni. För dig som värdesätter vackra, rogivande omgivningar. För dig som behöver svängrum och som mår allra bäst i stora sällskap. Det må låta klyschigt att skriva men här har inget lämnats åt slumpen. Samtliga hem är noga detaljerade, från påkostade golv av hållbara naturmaterial till inbyggda sprinklersystem i taket. Istället för enkla fönster finns här fönsterdörrar med ramar i ek. Din balkong pekar glatt åt solnedgången och sträcker sig över imponerande 13 kvm.

Aldrig tidigare har uppbyggnaden av ett nytt kvarter varit så eftertraktat som här. En plats som är mycket uppskattad av oss kalmarbor och en stor del av vår stads identitet. Brf Supportens bostadskvarter på Fredriksskans karakteriseras av närheten till Malmfjärden och flera vackra landmärken såsom Stagneliusskolan, Kalmar Domkyrka och parken Rävspelet. Här vävs stadsliv och parkliv ihop och ger en grön och varierad innerstadsmiljö.

Att uppskatta med föreningen är dess syn på mervärde och biutrymmen. Här var det en självklarhet att föreningen skulle berikas med såväl gästlägenhet som samlingsyta. Den sistnämnda är dessutom direkt kopplad till en otrolig takterrass. Grönskande spaljéer med lekfull utformning ger möjlighet till avskildhet. Utsikten från terrassen är slående – här ligger staden för era fötter! Andra bekvämligheter såsom cykelförråd, källarförvaring, garageplatser och hiss finns.

Ett olympiskt stenkast från citykärnan men fortfarande på lugn adress. ”Kalkstenshuset” är inbäddat i grönska och omgivet av vatten. Utblickarna därefter såklart. Men det kan vara bra att ha med sig att det är lätt att bli bekväm när du bosätter dig så centralt, du behöver liksom inte planera livet in i minsta detalj, det löser sig ändå. Så, kort och gott, på Kay Wieståls gata 9 har du aldrig mer än några minuter hem vart du än befinner dig.

Karta för Kay Wieståls gata 9

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-fredriksskans-kalmar-kommun-kay-wiestals-gata-9-21330362

Avstånd till vatten: 50

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39250