Utgångspris: 4 995 000 kr

Beskrivning av Villa Kattfotsvägen 4

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 135 m²
  • Byggår: 2023

Wow! Vissa hus slår en med häpnad. Här är det extremt välplanerat med ett yttertak som måttanpassats efter solcellsanläggningen och med batterier som är uppkopplade till elnätet med smart försäljning på pristoppar som gör att ni tjänar ca 60 000 kr per år för elen ni säljer. Ett smart och väldigt kostnadseffektivt hus som inte kommer kosta dig något att äga utan snarare inbringa pengar till ditt konto.

Villan som byggdes 2023 stoltserar dessutom med smakfulla detaljer i ett mycket rymligt vardagsrum/kök/matplats med öppet upp i nock och en värmande kamin. Uterummet ligger perfekt placerat mellan gräsmattan, altanen och vardagsrummet. Här skulle även gå att få plats med en pool för den som vill sätta den sista pricken. El är förberett både för spa-bad och pool. Gräsmattan ger utrymme till sommarlekar och med anslutningen till grönytan och närliggande lekplats så finns det fina möjligheter att roa hela familjen.

För de vuxna barnen finner vi Ekerums fina anläggning inom gång eller cykelavstånd. Här finns det aktiviteter som golf, mountainbike, padel, tennis, promenadstråk, pizzeria och restaurang. Allt i mycket bra standard och med mängder av aktiviteter hela året om. Passa på att lägga vantarna på ert kommande boende med fina intäktsmöjligheter och allt i nytt och fint skick.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse!

Karta för Kattfotsvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-ralla-ekerum-borgholms-kommun-kattfotsvagen-4-21315535

Avstånd till vatten: 2000

  • Borgholms kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38792