Utgångspris: 5 750 000 kr

Beskrivning av Villa Karshult 11

  • Antal rum: 8
  • Storlek: 208 m²
  • Byggår: 1929

Välkommen till ditt framtida hem, en villa som bär på hundra års historia och en atmosfär som tar dig tillbaka till en svunnen tid. Detta hus är inte bara en bostad det är en resa genom generationer av kärlek och omsorg om sitt hem. Med över 200 kvadratmeter boyta har du gott om plats att förverkliga dina drömmar och skapa minnen för livet. Det hä rär ett hus som nuvarande ägare vårdat med omsorg. Det har i stort sett renoverats från grunden, byggts ut och skötts om (läs gärna renoveringshistoriken). Den senaste förbättringen var installation av bergvärme som skedde så sent som nu i år.

huset, som snart firar sitt 100-årsjubileum, är vacker och dess rötter sträcker sig ännu längre tillbaka i tiden. Här finner du en plats där modern komfort möter historisk charm. Det är som att stiga in i en tidskapsel där kakelugnar, öppna spisar och vedspisar är mer än bara dekorationer – de är en del av det dagliga livet. Här eldas det regelbundet, och du kan njuta av den varma, mysiga atmosfären dessa eldstäder skapar.

Huset har en klok planlösning som sträcker sig över två våningar, med en källare och en vind. Här finns gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Dessutom finns här en stor glasad, isolerad och uppvärmd tillbyggnad som vetter mot en underbar grönskande trädgård. Det är den perfekta platsen att njuta av ditt morgonkaffe medan fågelsången ackompanjerar din lugna stund.

Platsen är magisk, en oas av ro och avkoppling där du kan återhämta dig från vardagens stress. Omgiven av vacker natur, djurliv och en otrolig fågelsång kommer du att känna pulsen sakta gå ner med varje andetag. Här har du möjlighet att återupptäcka harmonin med omgivningen och njuta av en lantlig dröm som få har privilegiet att uppleva.

Men det bästa är att fastigheten ligger inom bekvämt avstånd till Jönköping, cirka tjugo minuter med bil. Du behöver inte offra bekvämligheten för att leva nära naturen. På promenadavstånd hittar du en förskola för de små, och för de äldre finns det en skolbuss som tar dem till skolan. Du kan ha det bästa av två världar – den fridfulla lantlivsstilen och samtidigt vara nära stadens bekvämligheter och möjligheter.

På tomten finns en äldre lada som du har möjlighet att förädla och ett gårdshus som kan bli precis det du drömt om – kanske ett hemmakontor, en ateljé eller bara en plats att koppla av.

Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem med anor och charm som sträcker sig långt tillbaka i tiden. En möjlighet att skapa dina egna minnen och historia i ett unikt hus. Välkommen hem till en tidlös skatt i en vacker lantlig omgivning.

Karta för Karshult 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-karshult-jonkopings-kommun-karshult-11-21349781

Avstånd till vatten: 1100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55593