Utgångspris: 2.895.000 kr

Beskrivning av Radhus Kärnekulla Gård

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 126 m²
  • Byggår: 2023

Varmt välkomna till Kärnekulla Gård!

Detta nyproducerade radhus fördelat på två plan om 126 kvm letar nu efter en ny ägare. Radhusen på Kärnekulla Gård är byggda av företaget Tosito, som utmärker sig genom sin innovativa och framtidsinriktade approach när det gäller att utforma bostadslösningar. Tosito har en unik förståelse för nutida boendebehov och har omsatt den förståelsen i praktiken genom sitt arbete med att skapa dessa radhus. Här får du möjligheten att uppleva känslan av ett eget hus, med eget altandäck, tomt och ett förråd samtidigt som du får alla bekvämligheter som följer med att bo i en bostadsrätt!

När du stiger in på entréplanet möts du av en välkomnande och öppen hall som leder vidare till det kombinerade köket och vardagsrummet. Bostaden har en generös takhöjd på 2,7 meter, vilket ger en luftig och rymlig känsla. Köket är påkostat och kommer från danska HTH, och med ekparkett genom hela bostaden utstrålar det en lyxig atmosfär. Entréplanet är utformat med omsorg för att skapa de bästa förutsättningarna för ett fungerande familjeliv.

När du tar trappan upp till övervåningen når du den mer privata delen av bostaden. Här finns tre gedigna sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. Ett allrum på övervåningen passar perfekt för umgänge eller för en avslappnad stund med Tv-tittande. Dessutom finns möjligheten att skapa ett extra sovrum på övre plan om så önskas – endast fantasin sätter gränser!

Sammanfattningsvis erbjuder Kärnekulla Gård ett modernt boende med noggrant planerade ytor, högkvalitativa materialval och möjligheter att anpassa bostaden efter dig och din familjs behov.

Tositos generösa räntegaranti är även något att ta i beaktning. Tositos räntegaranti för föreningens lån innebär max 3,5% i ränta under tre år, med start från inflyttning av sista etappen. Erbjudandet innebär att en faktisk räntenivå över 3,5% inte behöver tas ut som högre månadsavgifter. Det ger dig som nyinflyttad en tryggare framtid!

Anmäl ditt intresse redan idag för mer information!
Välkommen!

Karta för Kärnekulla Gård

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-habo-habo-kommun-karnekulla-gard-19731438

Avstånd till vatten: 1100

  • Habo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: