Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Villa Karlsbergsvägen 21

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 274 m²
  • Byggår: 1929

Välkommen till Karlsbergsvägen 21!
Det som gör denna egendom unik är den tillhörande sidobyggnaden – en pärla i form av ett garage och en lägenhet i två plan, färdigställd år 2019. Garaget erbjuder bekvämt skydd för fordon och verktyg medan lägenheten ger möjlighet till extra boendeyta för familjen att nyttja eller till uthyrning. Den här kombinationen av modernitet och lantlig charm gör Karlsbergsvägen 21 till en exceptionell och eftertraktad plats.


Karlsbergsvägen 21 i Sjunnen är en noga renoverad villa i en lantlig stil som bjuder på en oemotståndlig charm. Det är en välskött och löpande renoverad egendom som erbjuder en bekväm och stilfull livsstil. Med tre rymliga sovrum finns gott om plats för hela familjen att trivas.
Ett nyrenoverat badrum och en praktisk gäst-WC tillgodoser både vardagliga behov och gästernas komfort. Uppvärmningen sker effektivt via bergvärme, vilket säkerställer en behaglig inomhusmiljö året runt.

Det som verkligen gör Karlsbergsvägen 21 unik är dess tillhörande sidobyggnad, som utgörs av ett garage och en lägenhet i två plan. Byggt år 2019, denna moderna tilläggsmöjlighet är perfekt för extra förvaringsutrymme eller som en separat bostad för gäster eller familjemedlemmar.

Med sin charmiga lantliga stil, praktiska planlösning och moderna bekvämligheter är Karlsbergsvägen 21 ett fantastiskt hem.

Det unika med denna egendom sträcker sig bortom huvudbyggnaden. Här finns en sidobyggnad som inkluderar ett praktiskt garage samt en lägenhet i två plan. Byggt med omsorg och precision år 2019, erbjuder denna tilläggsdel ytterligare möjligheter för den som söker extra utrymme, kanske som gäststuga, arbetsplats. en separat bostad för äldre barn eller till uthyrning.
En extra finess i sidobyggnaden är golvvärmen som sträcker sig genom både garaget och lägenhetens entréplan, möjliggjord av en effektiv frånluftsvärmepump. Detta ger en behaglig temperatur och komfort i dessa utrymmen året runt.

varmt välkommen att boka in er på visning!

Karta för Karlsbergsvägen 21

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-sjunnen-vetlanda-kommun-karlsbergsvagen-21-21288883

Avstånd till vatten: 250

  • Vetlanda kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57453