Utgångspris: 1 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kaptensgatan 7C

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 52,5 m²
  • Byggår: 1948

Varmt välkommen till ett riktigt hemtrevlig bostad där både kök och badrum är smakfullt renoverat. Bostaden ligger i ett trivsamt och lugnt område med närhet till centrum. Bosätter du dig på Getingen har du ett familjärt villakvarter som närmsta granne.

Bostadens kvadratmeter har fördelats på helt rätt sätt vilket gör att hela hemmet känns rymligt. Samtliga väggar har ljusa behagliga färger. Du välkomnas av en trevlig hall som leder dig vidare till bostadens alla rum. På ena sidan av hallen har du klädhängare för dina ytterkläder och en praktisk klädkammare tar hand om resten av dina kläder, skor och andra tillhörigheter.

I det hemtrevliga köket får du ett härligt ljusinsläpp och vy ut över grannvillornas takåsar. Vid köksfönstret finns plats för ett större matmöblemang. Det har gjort en ytterst smakfull köksrenovering, skåpsluckorna går i vitt och bänkskivan i mörkare trä.

Sällskapsrummet är i så pass bra storlek att du kan möblera efter just ditt tycke och smak. Från sällskapsrummet stiger du ut på den väl tilltagna inglasade balkongen som ger dig ett extra rum att vistas i från tidig vår till sen höst. Här ute har du fri utsikt och när solen går ner för dagen är det du som sitter på första parkett.

Sovrummet är också i bra storlek vilket gör att en dubbelsäng, sängbord och fler möbler får plats. Mot ena väggen finns det garderober.

Badrummet är renoverat och i toppskick. Du som alltid drömt om ett modernt och fräscht badrum kommer definitivt trivas. Badrummet är utrustat med den omtyckta tvättmaskinen. Ett fönster gör att du släpper in såväl dagsljus som frisk luft.

När gäster kommer på besök hyr du smidigt föreningens övernattningslägenhet. Förråd har du på vinden och i källaren har du tillgång till en matkällare. Mer har föreningen ett gym, tvättstuga och bastu.

Bosätter du dig här på Getingen har du promenad- eller cykelavstånd till allt som Kalmar har att erbjuda. Du har närhet till vackra grönområden, Kalmarsund, Kvarnholmen med hela dess utbud, universitetet och mataffärer.

Väl mött på visning !

Karta för Kaptensgatan 7C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-getingen-kalmar-kommun-kaptensgatan-7c-21303367

Avstånd till vatten: 850

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39236