Utgångspris: 2 650 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kapten Elins gata 25

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 75,2 m²
  • Byggår: 2023

I natursköna Sjöåkra växer nu ett helt nytt område fram. Ett fantastiskt framtida boende med Vätterns strand i absolut närhet. Sjöåkra är beläget i populära Bankeryd, ca 10 km utanför Jönköpings citykärna. Goda kommunikationsmöjligheter med närhet till både buss- och tågstation för bästa komfort!

Byggnationen är färdigställd och redo för inflytt . Fördelen med nyproduktion är att fasta priser gäller – ingen budgivning. Månadsavgifterna är även kalkylerade och uppdaterade efter rådande världsläge – allt för en trygg och säker affär. Föreningen har en tilltalande ekonomi med en sänkt belåning. Allt för att öka din trygghet vid ett bostadsköp!

Brf Sjökanten består av totalt 30 bostäder, fördelat i tre sammansvetsade huskroppar och omgiven av fin natur. Bostäderna kännetecknas av hög standard och smakfulla materialval. Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Interiören skapar den hemtrevliga känslan man vill ha i sitt drömhem. För att hjälpa dig att hålla den röda tråden i bostaden har man valt produkter som passar ihop utseende- och designmässigt. Man har lagt stor omsorg på fina materialval. I standardutförandet är inredningen klassiskt vit med ekparkett på golven. Köket består av ett stilrent kök från Marbodal, med en ljusgrå lucka och moderna vitvaror. Badrum med kakel och klinker samt utrustat med tvättmaskin och torktumlare för bästa komfort.

Här bor du som sagt med ett fantastiskt läge – precis intill Vättern men ändå väldigt nära till Bankeryd och Jönköpings citykärna med stort utbud av shopping och restauranger. Om du inte blir kvar hemma förstås. För det är lätt att bara njuta av av natursköna Sjöåkra eller hugga tag i morgonrocken och springa ner till Vättern för ett dopp.

Karta för Kapten Elins gata 25

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-bankeryd-jonkopings-kommun-kapten-elins-gata-25-21302817

Avstånd till vatten: 100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56431