Utgångspris: 1.895.000 kr

Beskrivning av Villa Kantarellgatan 19

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 137 m²
  • Byggår: 1973

Varmt välkomna till denna trevliga familjevilla!

Kantarellgatan 19 är ett 1,5-planshus, perfekt beläget på en trevlig hörntomt i ett lugnt och barnvänligt område. Villan imponerar med sina 4 sovrum, vilket ger gott om utrymme för familjeliv och möjligheter att skapa personliga utrymmen. Den praktiska och funktionella planlösningen ger ett naturligt flöde mellan rummen, vilket skapar en trivsam atmosfär. På första plan finns två sovrum, ett vardagsrum samt ett duschrum. Från det stora sovrummet nås villans altan. Den ligger insynsskyddad i sydost-läge. Utöver detta finns även husets kök och matsal. I matsalen finns dessutom en trevlig kamin. Perfekt för dagar då kylan slår på.
Ovanvåningen består av två st sovrum samt ett större allrum. Här finns även husets andra duschrum.

För den som värdesätter både bilförvaring och extra utrymme för diverse ägodelar finns en carport som inte bara skyddar din bil från väder och vind, utan även erbjuder plats för förvaring. Det är den perfekta lösningen för att hålla ordning och reda på dina tillhörigheter.

Ett annat stort plus med detta hem är den insynsskyddade trädgården med den trevlig uteplats. Dessutom finns det ett härligt växthus i trädgården, perfekt för dig med gröna fingrar som älskar att odla och ha egna växter.

Bra belägen hörntomt på omtyckt läge med närhet till lekplats, padelbanor, fotbollsplan, skolor, förskolor, mataffär, vårdcentral, allmänna kommunikationer & Ölands köpstad.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Kantarellgatan 19

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-farjestaden-morbylanga-kommun-kantarellgatan-19-21275097

Avstånd till vatten: 1800

  • Mörbylånga kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38632