Utgångspris: 295 000 kr

Beskrivning av Fritidshus Kängsebo Mörtsjöhorva

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 65 m²
  • Byggår: 1909

Beläget i ett naturskönt område erbjuder detta charmiga fritidshus en perfekt tillflyktsort för den som söker lugn och ro i avskildhet. Med en stor tomt omgiven av lövskog och ängar, är detta en plats där du kan njuta av både avkoppling och friluftsliv. Detta välhållna torp brukades av säljarnas farfar under 40-talet och kom åter i familjens ägo runt 1985.

Fritidshuset har flera uteplatser, en eldstad i vardagsrummet och förberett för en kamin i sovrummet, vilket skapar en mysig atmosfär. Huset har genomgående slipade furugolv som ger en rustik känsla. Den oinredda vinden med bra takhöjd erbjuder möjligheter för framtida expansion.

Utomhus finns en stor gräsmatta, perfekt för barnens lek, samt körsbärsträd, krusbärsbuskar och vitsippor som pryder trädgården. För den som gillar att plocka svamp finns det gott om kantareller i de omgivande skogarna. Närheten till Mörtsjön gör detta till en idealisk plats för bad och fiske sommarens varma dagar. Eftersom inga andra hus med tomt finns runt sjön är man oftast själv. Dessutom ligger den unika turistattraktionen More kastell, en ravin med branta bergväggar och ett urbergshorst, i närheten.

Välkommen att upptäcka detta idylliska fritidshus och dess fantastiska omgivningar!

Karta för Kängsebo Mörtsjöhorva

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-2rum-morebo-hultsfreds-kommun-kangsebo-mortsjohorva-21356200

Avstånd till vatten: 150

  • Hultsfreds kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 57996