Utgångspris: 2 360 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kalvgränd 1

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 107 m²
  • Byggår: 2021

Välkommen Hem till en förtjusande gavelbostad i två ljusa plan. Här bor du med vacker och öppen utsikt med Vättern i bakgrunden. Bostaden är krispigt fräsch och har genomgående ljusa golv och ljusa väggar. Snyggt, praktiskt kök och stiliga badrum. Här finns gott om plats för lek på gräsmattan, glada, soliga måltider på altanen och stor yta för parkering bredvid carporten. Varmt välkommen att boka dig på visning!

På Bränninge Hills erbjuds en fridfull boendemiljö med närhet till skog, natur och friluftsspår. Detta hem är lika passande för barnfamiljen som för den som älskar naturen. Med bara en kort promenad når du två förskolor och flera lekplatser på området. Habo centrum, med alla bekvämligheter för vardagen, ligger bara en cykeltur bort. Här finns fina möjligheter att lämna bilen hemma och istället ta tåget eller bussen till Jönköping för pendling.

Huset är nybyggt från 2021, vilket garanterar ett hem i toppskick och med många återstående garantier.

Att bo i ett radhus med bostadsrätt innebär trygghet för dem som vill undvika stora och kostsamma investeringar. Föreningen delar på de större gemensamma kostnaderna, vilket innebär att du som ägare av en bostadsrätt bara behöver fokusera på ditt eget hem. Dessutom flyttar du in i ett energieffektivt hus där frånluftsvärmesystemet bidrar till låga boendekostnader och en högkvalitativ boendemiljö.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Lotta Karlge 072-088 86 00 för en visning i Habo och Bränninge Hills!

Karta för Kalvgränd 1

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-branninge-habo-kommun-kalvgrand-1-21337823

Avstånd till vatten: 2200

  • Habo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56636