Utgångspris: 3.275.000 kr

Beskrivning av Villa Kalmarvägen 97

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 113 m²
  • Byggår: 1909

Välkommen till Kalmarvägen 97 i Lindsdal – en tidlös pärla fylld av historia och karaktär. Detta anrika hus fått sin charm bevarad genom åren och är nu tillgängligt för dig som värdesätter autenticitet och komfort. Med synliga balkar visar om husets historia och fungerande eldstäder som bjuder in till sköna stunder framför brasan, är detta en plats där du kan känna historiens vingslag.

Huset har varsamt renoverats under 2000-talet, där moderna inslag smälter sömlöst samman med den rustika atmosfären. Det välutrustade köket och de praktiskt utformade badrummen är en harmonisk kontrast till de äldre detaljerna och ger dig den bästa av två världar.

Sommardagarna blir ännu mer underbara på den soliga uteplatsen i söder. Där kan du njuta av en uppvärmd pool och låta dagarna flyta förbi i en avkopplande atmosfär. Och när kvällssolen sänker sig, är uteplatsen i nordväst det perfekta stället för grillkvällar och umgänge med nära och kära.

Med tre sovrum erbjuder huset gott om plats för familjen, men det finns också utrymme för att skapa ännu fler sovrum på vinden om så önskas. Här kan du låta din kreativitet flöda och skapa ditt eget unika utrymme.

Området är familjevänligt och här finns allt du behöver inom bekvämt gångavstånd. ICA-butiken, apoteket, frisören, gymmet, sporthallen, fotbollsplanerna, pizzeria, lekplatserna och skolan gör vardagen smidig och praktisk. Kommunikationerna till Kalmar är utmärkta med bussar som avgår var 20:e minut, så du har alltid nära till stadens puls när du önskar det.

Karta för Kalmarvägen 97

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-lindsdal-kalmar-kommun-kalmarvagen-97-20424517

Avstånd till vatten: 2200

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39364