Småland i våra hjärtan

Kategori: Kalmar kommun (Sida 1 av 15)

Kalle Masses väg 4 – 7 rum – Kalmar kommun

Utgångspris: 4.800.000 kr

Beskrivning av Villa Kalle Masses väg 4

 • Antal rum: 7 rum
 • Storlek: 157 m²
 • Byggår: 1967

Vill du bo på anrika Getingen? Nu kan jag presentera er denna mycket välskötta 1 1/2plansvilla med tegelfasad. Villan söker nu nya ägare som kan förvalta ytorna. Idag består huset av 4 sovrum, generösa umgängesytor i vardagsrum och matsal samt en rejäl källare med många valbara användningsområden. Uppvärmning görs via fjärrvärme. Dubbelgarage. Välkomna att anmäla er till ansvarig mäklare för visning!

Karta för Kalle Masses väg 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-getingen-kalmar-kommun-kalle-masses-vag-4-19583456

Avstånd till vatten: Ungefär 650 m till havet

 • Kalmar kommun
 • Kalmar län
 • Postkod: 39236

Oxhagsvägen 2A – 2 rum – Kalmar kommun

Utgångspris: 1.095.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Oxhagsvägen 2A

 • Antal rum: 2 rum
 • Storlek: 63 m²
 • Byggår:

Varmt välkommen till denna hemtrevliga lägenhet på Oxhagsvägen 2A. Detta gemytliga hem är i gott skick, håller hög materiell standard och nyttjar sina 63 kvadratmeter på bästa sätt. Förvänta dig fina golv, fräscha ytskikt och en härlig balkong att trivas på under soliga dagar. Oxhagsvägen 2A erbjuder en planlösning i form av inbjudande hall som har generös takhöjd vilket skapar en stor rymd. Direkt till höger uppenbarar sig det tilltagna köket som erbjuder fantastiskt ljus med dubbla fönsterpartier, smakfulla luckor, bra förvaring och välkomna arbetsytor. Rummet har plats för stort middagsbord och rummets storlek har utrymme för både vänner och familj. Vidare det harmoniska sovrummet som har plats för stor säng och möjlighet till bra förvaring med stor garderobspotential. vägg i vägg ligger hemmets helkaklade badrum som är utrustat med tvättmaskin. Sällskapsrummet är tillsammans med köket hemmets hjärta. Rymligt, harmoniskt och social yta beskriver rummet på ett utmärkt sätt, dessutom finns utrymme för både soffa och matbord vid önskemål. Via rummet finns utgång till den ovan nämnda balkongen. Oxhagen är ett trivsamt, grönt och lugnt område. I detta område bor du nära Giraffens stora köpcenter, köpcentret Hansa City, förskola, skola, butiker, livsmedelsbutik och vårdcentral.

Karta för Oxhagsvägen 2A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-oxhagen-kalmar-kommun-oxhagsvagen-2a-19147797

Avstånd till vatten: Ungefär 1,1 km till havet

 • Kalmar kommun
 • Kalmar län
 • Postkod: 39238

Riddaregatan 18D – 2 rum – Kalmar kommun

Utgångspris: 1.195.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Riddaregatan 18D

 • Antal rum: 2 rum
 • Storlek: 59 m²
 • Byggår: 1955

Det har aldrig varit viktigare att göra rätt val när en flytt hägrar. Valet av förening med bra ekonomi är centralt, men även att bo i bra skick och fokusera på hög levnadskavlité. Därför känns det rätt i tid att presentera Riddaregatan 18D som erbjuder allt detta. Säljarna har förvältat sitt hem med kärlek och här kan du som ny ägare räkna med fina parkettgolv, stilsäkert kök och rikt ljusflöde tack vare stora fönster. Utöver dessa positiva attribut erbjuds utmärkt förvaring och charmiga detaljer såsom dubbeldörrar och platsbyggd bokhylla. Riddaregatan 18D har genomtänkt planlösning med inbjudande hall som har klädkammare/förråd. TIll vänster uppenbarar sig det förträffliga köket som är helt rätt för dig som gillar social matlagning. Matlagningsytorna är precis som förvaringsmöjligheterna goda och det finns utrymme för middagsbord i detta stilrena kök. Vidare i hallen nås det harmoniska sovrummet som har inbyggda garderober, och det helkaklade badrummet som är i gott skick. Via charmiga dubbeldörrar ligger det stora sällskapsrummet som utgör en naturlig samlingsplats när vänner och familj är på besök. Rummet har utgång till den soliga balkongen som säljarna spenderat oräkneliga timmar på. Att bosätta sig i en förening med bra ekonomi har aldrig varit viktigare, och det är en stor fördel med HSB BRF Hjälmen som är en av Kalmars bäst förvaltade föreningar. I avgiften inkluderas värme, vatten, tv och internet, och dessutom har denna lågbelånade förening sina lån bunda till låga räntor framledes. Läs gärna mer om det i föreningens årsredovisning. Dessutom tillhandahålls gym, bastu, gästlägenhet och samlingslokal. Du som bosätter dig i Funkabo bosätter dig i ett familjärt område. Det är nära till hav, motorväg, Öland och dessutom utmärkta kommunikationer till city. För dig som gillar att cykla eller vandra finns det bra upplysta cykel-/gångvägar. I området finns gym, livsmedelsbutik och omtyckta löprundor.

Karta för Riddaregatan 18D

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-funkabo-kalmar-kommun-riddaregatan-18d-19582797

Avstånd till vatten: Ungefär 950 m till havet

 • Kalmar kommun
 • Kalmar län
 • Postkod: 39350

Nyslottsgatan 5B – 4 rum – Kalmar kommun

Utgångspris: 1.495.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Nyslottsgatan 5B

 • Antal rum: 4 rum
 • Storlek: 83 m²
 • Byggår: 1951

På omtyckta Tegelviken har det nu blivit dags att presentera ett ljust och rymligt gavellhem på Nyslottsgatan 5B. Hemmet som är 83 kvadratmeter stort erbjuder fyra rum och kök i en social planlösning. Lyxigt är placeringen högst upp i huset med fönster i tre vädserstreck, och det är givetvis hiss. Det har aldrig varit mer i tiden att bosätta sig i en större bostadsrätt med alla bekvämligheter, det är ett bra sätt att ha koll på sina kostnader samtidigt som hela familjen får plats. Hemmet har en social planlösning med inbjudande hall, till vänster ligger köket som ansluter till ett rum som idag nyttjas som matsal. Samlingsplatsen är helt klart sällskapsrummet som har vacker fiskbensparkett, en äldre eldstad och utgång till den inglasade balkongen i soligt söderläge. Utöver det finns två rejäla sovrum, en gäst-wc samt ett badrum. Dessutom erbjuder lägenheten bra förvaring, och det finns även två förråd utöver garderoberna i lägenheten. Välskött förening med mysiga innergårdar och fina faciliteter att tillgå i bastu, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum och gillestuga. I månadsavgiften ingår dessutom tv, bredband och telefoni från Telia. I huset finns tillhörande stort vindsförråd samt matkällare, cykelförråd och tvättstuga. På Nyslottsgatan 5B bor du med gångavstånd till förskola/skola, härlig natur, havet, service och kommunikationer.

Karta för Nyslottsgatan 5B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-tegelviken-kalmar-kommun-nyslottsgatan-5b-19583316

Avstånd till vatten: Ungefär 950 m till havet

 • Kalmar kommun
 • Kalmar län
 • Postkod: 39243

Lötvägen 88 – 5 rum – Kalmar kommun

Utgångspris: 895.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lötvägen 88

 • Antal rum: 5 rum
 • Storlek: 113,5 m²
 • Byggår: 1981

Nu finns äntligen chansen att förvärva en av de rymliga Brf-radhusen om hela 113,5 kvm i den populära föreningen Brf Löten 1 i Kalmar. Här kan vi njuta av enkelheten som en bostadsrätt innebär samtidigt som vi får storleken och friheten som påminner om ett radhus. Den smakfullt renoverade bostadens kvadratmeter är välplanerade och fördelar sig på två plan som ger gott om plats för hela familjen. På entréplan möts vi direkt av de goda sociala sällskapsytorna i såväl det spatiösa vardagsrummet som i det stilrena köket. Det luftiga vardagsrummet ger plats åt större soffmöblemang, härifrån når vi också den egna trädgården med trädäck i västerläge som bjuder in till härliga kvällar med nära och kära. Köket är stilrent och välutrustat, med plats för matgrupp om ca 4-6 personer. I direkt anslutning till köket är tvättstugan praktiskt belägen. En trappa upp finner vi den mer privata delen där bostadens samtliga fyra sovrum är rofyllt belägna, vilka alla är i bra storlek och lättmöblerade. Dessutom bjuder bostaden på två badrum, vilka förenklar morgonbestyren och ett förråd med goda förvaringsmöjligheter. Här går det alltså att flytta rakt in och njuta av bostadens alla bekvämligheter. Brf-radhuset är beläget på lugnt och trivsamt läge i barnvänligt område i Smedby. Här bor vi med närhet till goda kommunikationer som gör att vi enkelt tar oss in till stan, förskola och skola samt välsorterad livsmedelsbutik på bekvämt avstånd. Varmt välkomna på visning!

Karta för Lötvägen 88

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-smedby-kalmar-kommun-lotvagen-88-19554255

Avstånd till vatten: Ungefär 1,8 km till vatten

 • Kalmar kommun
 • Kalmar län
 • Postkod: 39471

Örlogsvägen 1 – 5 rum – Kalmar kommun

Utgångspris: 6.600.000 kr

Beskrivning av Villa Örlogsvägen 1

 • Antal rum: 5 rum
 • Storlek: 240 m²
 • Byggår: 2003

Med ett natur- och havsnära läge finner ni detta drömboende för den stora eller växande familjen, välkommen till Örlogsvägen 1! Modern och tilltalande villa, i populära Björkenäs, om ca 240 kvm som i dagsläget fördelas på 5 rok varav 3 rymliga sovrum. Detta boende erbjuder fantastiska sällskapsytor på både entréplan och övre plan samt ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Från övre plan samt balkongen är havsutsikten verkligen slående! Föräldrasovrum med eget badrum och dessutom ytterligare två helkaklade duschrum, ett på varje plan. Planlösningen är verkligen flexibel och kan anpassas efter behov och med möjlighet till hela 5-6 sovrum. Lättskött och effektivt värmesystem med vattenburen golvvärme på entréplan samt radiatorer på övre plan. Grönskande och lättskött trädgårdstomt med soldränkt uteplats och samt baksida med skyddat Spa-bad. Garagebyggnad som innefattar enbilsgarage samt fräsch lägenhet, med loft, om ca 30 kvm. Lägenheten lämpar sig utmärkt som generationsboende, kontor för den egna verksamheten eller såklart för uthyrning för att delfinansiera en betydande del av den egna boendekostnaden. Egen båtplats vid gemensam brygga finns cirka 100 meter från fastigheten och man har även bekvämt gångavstånd till Kalmar GK:s fantastiska golfbana med två fina 18-hålsbanor. Välkommen att höra av er för närmare information eller för att boka visning!

Karta för Örlogsvägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-bjorkenas-kalmar-kommun-orlogsvagen-1-19582636

Avstånd till vatten: Ungefär 50 m till havet

 • Kalmar kommun
 • Kalmar län
 • Postkod: 39359

Persmåla 605 – 3 rum – Kalmar kommun

Utgångspris: 500.000 kr

Beskrivning av Villa Persmåla 605

 • Antal rum: 3 rum
 • Storlek: 57 m²
 • Byggår: 1928

Småhus 1 ½ plan beläget i Persmåla, 3 mil nordväst om Kalmar. Inredd vind och källare. Trädäck om 25 m² under plasttak. På tomten finns ett fristående dubbelgarage samt två mindre byggnader.

Karta för Persmåla 605

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-rockneby-kalmar-kommun-persmala-605-19581915

Avstånd till vatten: Ungefär 1,9 km till vatten

 • Kalmar kommun
 • Kalmar län
 • Postkod: 39592

Alice Babs gata 38 – 5 rum – Kalmar kommun

Utgångspris: 2.490.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Alice Babs gata 38

 • Antal rum: 5 rum
 • Storlek: 114 m²
 • Byggår: 2017

I omtyckta och familjära Ljusstaden presenteras detta moderna och bekväma parhus i bostadsrättsform. Bostadens 114 kvm fördelas oerhört väl över två plan. På nedre plan är bostadens sällskapsytor belägna i form av ett välutrustat kök från Ballingslöv som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet tar du dig ut till den stensatta uteplatsen som är generös nog att rymma både loungemöbler och matmöblemang. Härifrån nås en grästäppa som är omgiven av häckar och där barnen kan leka fritt. På övre plan finns hela fyra sovrum. Bostaden erbjuder två helkaklade badrum, ett på varje plan. Dessutom finns en praktisk tvättstuga. I anslutning till huset finns en carport med plats för bil och på uppfarten ryms ytterligare en. Har du samlat på dig en del saker genom åren? Ingen fara, intill carporten finns ett tilltaget förråd. Brf Picknicken är en omtyckt förening och inte undra på. Här finns ett härligt och välskött poolområde som sätter guldkant på medlemmarnas tillvaro under årets varmare månader. Tala om vardagslyx! Placeringen i Ljusstaden är perfekt. Här finns lekplatser, grönområden och närhet till Värsnäs, badplatser, förskola samt promenadavstånd till mataffär. Bosätt er här och ni får nära till vår stadskärna men ändå med naturen runt knuten.

Karta för Alice Babs gata 38

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-ljusstaden-kalmar-kommun-alice-babs-gata-38-19580637

Avstånd till vatten: Ungefär 1,2 km till havet

 • Kalmar kommun
 • Kalmar län
 • Postkod: 39360

Stensholmsvägen 1 – 4 rum – Kalmar kommun

Utgångspris: 2.345.000 kr

Beskrivning av Villa Stensholmsvägen 1

 • Antal rum: 4 rum
 • Storlek: 123 m²
 • Byggår: 1924

Välkommen till ett inflyttningsklart trähus i Rockneby. Vackert renoverade ytskikt, nya treglasfönster från 2022 samt nytt golv i vardagsrum och matsal från 2022. På nedre plan hittar vi ett stort kaklat badrum och på hela bottenplan finns golvvärme medan övre plan har eldningsbar kakelugn samt en luft/luftvärmepump. Från den inglasade altanen har man kvällssol och från den stora balkongen som installerades 2020 kan man åtnjuta morgonsol. 3 av 4 kakelugnar är eldningsbara, här får man såväl mysvärme och kostnadseffektiv uppvärmning. På tomten finns ett dubbelgarage på 60 kvm, samt en ekonomibyggnad med eget trädäck och tvättstuga (4,5*5m). Tvättstugan är väldigt stor och kan användas som extra sovrum för gäster som kommer på besök. Fiber finns indraget i huset. Välkommen till ett vackert skogsnära boende. Anmäl ditt intresse redan idag.

Karta för Stensholmsvägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-rockneby-kalmar-kommun-stensholmsvagen-1-19561538

Avstånd till vatten: Ungefär 950 m till vatten

 • Kalmar kommun
 • Kalmar län
 • Postkod: 39593

Jeanssongatan 13 – 3 rum – Kalmar kommun

Utgångspris: 6.090.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Jeanssongatan 13

 • Antal rum: 3 rum
 • Storlek: 130 m²
 • Byggår: 2022

På Jeanssongatan 13 bor du insynsskyddat med en spektakulär panoramavy och havets skådespel i blickfånget. Så nära himmel och hav du kan komma. Bostadens placering på första parkett resulterar i underbart ljus, påtaglig rymd och en utsikt ingen någonsin kan se sig mätt på. Din djupa balkong, placerad under tak, sträcker sig över husets gavel i öster till gaveln i väster. Balkongen mäter in på imponerande 68 kvadratmeter. Du läste rätt, sexioåtta. Låt blicken vandra och njut av lugnet från vågornas kluckande och havets brus. Även interiört är arkitekturen lätt och luftig. Här är havet i fokus. 130 kvadratmeter fördelat på 3 rok och kök med möjlighet att skapa ett tredje sovrum och därmed få en fyra. Denna bostad passar dig som vill ha ett hem utöver det vanliga och som gillar öppna ytor. Här går kök och vardagsrum i ett och bildar ett storslaget rum för fina stunder med goda vänner och gemensam samling runt köksön. Skjutdörrar ut mot balkongen binder samman ute och inne och ger ännu större plats för härliga fester. Planlösningen har en tydlig avgränsning mellan öppna ytor och privata rum. Det moderna och praktiska tänket gör sig synligt i såväl den öppna planlösningen som bekvämligheten med två badrum och ett separat tvättrum. Samtidigt som du når stadens centrum på några få minuter har du naturen och dess oöverträffade utsikt alldeles utanför fönstret. Kompassen ligger precis vid strandpromenaden med fri sikt över sundets skiftande färger, vågrörelser och molnformationer. Husets ljusa fasad, bronserade balkongräcken och nätta volym bidrar till det eleganta intrycket. Upplev den enorma frihetskänslan med öppna vyer som ständigt förändras efter vädrets makter. Ovan nämnda i kombination med sitt strategiska läge gör Varvsholmen till ett av Kalmars mest exklusiva bostadskvarter. Bekvämligheter såsom hiss direkt från markplan till våningsplanet och direkt närhet till bad och båtliv. I avgiften ingår värme, vatten, en parkeringsplats under tak och ett förråd.

Karta för Jeanssongatan 13

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-varvsholmen-kalmar-kommun-jeanssongatan-13-19580183

Avstånd till vatten: Mindre än 50 m till havet

 • Kalmar kommun
 • Kalmar län
 • Postkod: 39251
« Äldre inlägg