Utgångspris: 3 495 000 kr

Beskrivning av Radhus Källgatan 6A

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 74 m²
  • Byggår: 1944

Välkommen till Källgatan 6A och det bästa av två världar. Här får du både bekvämligheten av bostadsrätt och friheten hos ett hus.

Bostaden är väl omhändertagen och är renoverad med genomgående stilrena material- och färgval. Här finns således möjlighet att flytta rakt in utan att behöva ombesörja tidskrävande och kostsamt underhåll. Entréplanet är luftigt och ljust med stora fönsterpartier i två väderstreck som släpper in mycket naturligt ljus. Här finner man kök och sällskapsytor samt har direktaccess till de båda uteplatserna. I källarplan finns allrum och förvaring och på övreplan finns de båda sovrummen samt ett välrenoverat badrum. Den genomtänkta planlösningen skapar rymd och möjlighet att leva familjelivet på ett praktiskt sätt.

Området Rosenlund har mycket att erbjuda både för barn och vuxna. Stadskärnan är på bekvämt avstånd samtidigt som man kan njuta av en lugn och fridfull närmiljö. Här lever man dessutom med ”badrocksavstånd” till stranden samt promenadavstånd till skolor och förskolor. Sandbankarna, Huskvarna garden, Elmia och Rosenlundsbadet är bara en cykeltur bort.

Allt paketerat i omtyckta Brf Sebohus nr 1 med välskött fastighet, gedigen renoveringshistorik och solid ekonomi med låga skulder. Här kan du tryggt ansluta till en förening med engagerad styrelse, sunda framtidsvisioner och trevliga grannar.

Sammanfattningsvis, här erbjuds möjligheten till ett komfortabelt husliv i en välskött bostadsrättsförening och ett område som passar alla åldrar. Med fina grönområden, lekplatser, förskolor och skolor i närheten och med goda förbindelser till det mesta, är det en optimal plats för de allra flesta. Här har man förutsättningar för ett trivsamt liv i flera år framåt.

Karta för Källgatan 6A

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-4rum-rosenlund-jonkopings-kommun-kallgatan-6a-21341568

Avstånd till vatten: 350

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55453