Utgångspris: 2 500 000 kr

Beskrivning av Villa Källåsavägen 16

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 92 m²
  • Byggår: 1991

Välkommen till denna trevliga 1-plans villa belägen i det natursköna Månsarp. Med en yta på 92 kvm erbjuder denna bostad fyra rum och kök, perfekt för familjen eller den som önskar bekvämt boende utan trappor.

Det rymliga och ljusa vardagsrummet är perfekt för umgänge och avkoppling. Här finns det plats för både soffgrupp och matbord. Via vardagsrummet når ni ut till det trevliga uterummet. Köket är modernt och funktionellt med gott om förvaringsutrymme och utrustat med alla bekvämligheter för matlagning. Tidlöst renoverat badrum utrustat med vägghängd wc, duschhörna, tvättställ med kommod, värmegolv, spegel med anti-fog-funktion och högtalare. Tre mysiga sovrum var av ett kan ses som master bedroom. Praktiskt tvättstuga utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. För den som vill bygga ut finns ett bygglov redan beviljat på 48m2.

Den tillhörande tomten är mycket lättskött och passar perfekt för dig som uppskattar att vara utomhus, utan att för den sakens skull vilja lägga hela dagar på underhåll och trädgårdsskötsel. Det stora trädäcket är en idealisk plats för sommarens grillkvällar, kubbspel eller för att bara koppla av och njuta av omgivningarna. Intill huset finner ni även ett praktiskt garage med klinkergolv.

För barnfamiljen finns det både den nybyggda förskolan samt Månsarps skola F-6 en kortare promenad bort. Mataffärer och övrig service finner ni i Taberg, enbart några minuter med bil. Kommunaltrafik går regelbundet och med bil tar ni er in till Jönköping centrum på ca15-20 minuter.

Är detta något för dig eller dina bekanta? Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Karta för Källåsavägen 16

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-mansarp-jonkopings-kommun-kallasavagen-16-21302866

Avstånd till vatten: 700

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56250