Utgångspris: 3 700 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kålgårdsgatan 6

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 132,5 m²
  • Byggår: 2004

Kålgården har för många klättrat på listan över området man helst vill bo i, fullt förståeligt.

En bekväm fullträff på många sätt. En inglasad balkong och en uteplats, dubbla badrum, dubbla klädkammare/förråd. När det kommer till ytan så är lägenheten väl tilltagen, bostaden är också välplanerad och luftig. Genomgående löper en röd tråd där bostaden är i gott skick. Här finns plats för både familjen och för dig som vill ta klivet från villa till lägenhet. Med 132.5kvm är det en av områdets större lägenheter och upplevs som en enplans-villa med gott om plats för vänner och hela familjen.

Läget på lägenheten är fantastiskt. Här har du stora fönsterpartier för härligt ljus in i varje vrå. Härligt att kunna blicka ut över kullerstensgatorna som Gamla Kålgården erbjuder. Lägenheten har en inglasad balkong som vetter mot väst och även en uteplats som vetter mot innergården och sydost.

Kålgården är verkligen lugnt och centralt och har därför blivit ett mycket populärt område i Jönköping. Här bor du en kort promenad från den mest centrala stadskärnan, men ändå i en lugn och avlägsen del som är bortom de bullriga delarna av stan. Här bor man nära vackra promenadstråk, ett mysigt konditori på området, utmärkta fik med sjöläge samt ett rikt utbud av närservice. Här erbjuds den perfekta kompromissen, att lämna stadens brus men fortfarande ha den nära till hands.

Bostadsrättsföreningen är välskött och fastigheten är fortfarande en ungdom i skicket. Föreningen förvaltas av HSB och består av totalt 67 bostadsrätter. I föreningen finns 78 bilplatser, fördelat på både carportplatser 43st och parkeringsplatser 35st, Föreningen garanterar parkering till föreningens medlemmar. Föreningen är ansluten till Tele2 och Wetternet.

Varmt välkomna hem!

Karta för Kålgårdsgatan 6

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-kalgarden-jonkopings-kommun-kalgardsgatan-6-21332445

Avstånd till vatten: 200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55324