Utgångspris: 4 500 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kaggensgatan 37B

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 126 m²
  • Byggår: 2004

Det är en ynnest att få bo inne på Kvarnholmen och att dessutom få tag på en större lägenhet centralt händer inte ofta. Nu finns den chansen på Kaggensgatan 37B. Här får ni fördelarna med såväl komfort som välförvaltade kvadratmeter. Här har ni verkligen nära till allt! Vad sägs om Hemköp och Mormors bageri redan i nästa kvarter! Inom 10 minuter når du såväl Centralstationen som universitetet.

Här väntar er ett fantastiskt hem. Ett hem som verkligen imponerar med sin öppna planlösning och sin inglasade balkong. Bostaden har ett otroligt ljusinsläpp och du kan förvänta dig exklusiva materialval såsom klinker, kakel och den maskinella utrustningen. Kök med tillhörande matplats och vardagsrum upplevs som två separat rum trots den delvis öppna planlösningen. Den inglasade balkongen är bostadens oas, solens strålar på förmiddagen och en sval skugga på eftermiddagen och kvällen. Vem skulle inte vilja skåla in det nya året här?! Lägenheten har två badrum, två klädkammare och separat tvättstuga. Att det dessutom finns övernattningslägenhet för fyra personer och eget gym att tillgå i föreningen förenklar boendet.

BRF Brandvakten består av 35 lägenheter, fördelade i fem hus av blandad bebyggelse. De nyare byggnaderna uppfördes 2004. Som medlem i föreningen har ni tillgång till låsbart cykelförråd, gemensamt gym och föreningens övernattningslägenhet som går att hyra. Dessutom ingår bredband (250/250 mbit), IP-telefoni och grundutbudet för Kabel-TV via Telenor i avgiften. Nyligen installerades 2 laddstationer 22kW vilket möjliggör billig laddning för er med elbil.

På Kaggensgatan 37B har du nära till allt – Här får du tillgång till stadens puls med utbudet av såväl butiker som restauranger. Du kan ta på dig morgonrocken och promenera bort till Kattrumpan för ett morgondopp. Det är en ynnest att ha en så härlig badplats mitt i stan! Det är heller inte långt till Kalmar slott, Kalmarsundsbadet, Stensö strövområde, med motionsslinga och dess fiskeläge med vackra sjöbodar.

Jag ser fram emot att träffa er på visningen!

Karta för Kaggensgatan 37B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-kvarnholmen-kalmar-kommun-kaggensgatan-37b-21113655

Avstånd till vatten: 50

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39248