Utgångspris: 2 400 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Jutevägen 16

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 112,5 m²
  • Byggår: 1965

På höjden, strax väster om stan ligger Dalvik. Ett lugnt område med närhet till naturen och både skolor och förskolor på promenadavstånd. Området har ett eget litet centrum med mataffär, posthantering och pizzeria. Dalvik trafikeras av busslinje två med täta avgångar ner mot stan. Här bor man en liten bit ifrån stadens sus och brus men ändå tillräckligt nära för att man ska få kalla sig stadsbo.

Välkommen till denna exceptionella bostad, där komfort möter elegans och funktionalitet i en perfekt harmoni. Denna bostad sträcker sig över hela 112 kvadratmeter och är utformad med en omsorgsfullt genomtänkt planlösning som överträffar dina förväntningar och uppfyller dina drömmar om det perfekta hemmet.

Varje kvadratmeter av bostaden är noggrant utformad för att skapa en optimal livsmiljö. Här finns fyra rymliga sovrum som erbjuder gott om plats för hela familjen eller gäster. De två badrummen är en bekvämlighet som sällan ses i lägenheter av denna storlek och ger extra komfort och flexibilitet i vardagen. Badrummen renoverades i samband med att föreningen gjorde stambyte. Det nyrenoverade köket är hjärtat av hemmet och en plats där kulinariska drömmar blir verklighet. Låt stressen från dagen rinna av dig när du kliver ut på en av de två balkongerna. Den ena är inglasad och vetter mot föreningens innergård.

Varmt välkomna till Jutevägen 16!

Karta för Jutevägen 16

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-dalvik-jonkopings-kommun-jutevagen-16-21331827

Avstånd till vatten: 1100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55445