Utgångspris: 1.350.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Jutevägen 14

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 33 m²
  • Byggår:

Välkommen upp till den vackra höjden, Dalvik!

Här kommer ett unikt tillfälle att få förvärva en jättefin och modern etta i markplan med inglasat uterum! Här infinner sig en mysig radhuskänsla som gör att du enkelt kan ta dig ut och sola en fin sommardag. Det stora uterummet blir som ett extra rum under de varmare månaderna. Trädgården bjuder på vackra rosor, tulpaner, hallon och jordgubbar! De yttre miljöerna har även dem mycket hög standard, så sent som 2020-2021 såg föreningen till att parkområdena fick sig ett ordentligt lyft. Trivselfaktorn i just den här föreningen har till och med prisats! Jutevägen 14 är väl värd en visning!

Mäklaren informerar:
✰ Trevligt disponerad insida som erbjuder en välkomnande hall, med öppen planlösning till vardagsrum och stora fönster, ljust kök med generösa arbetsytor och bänkdiskmaskin, sovalkov och badrum med plats för tvättmaskin. Lägenheten erbjuder bra förvaringsmöjligheter både i lägenheten samt utanför.
✰ Tryggt och lugnt område. Gym i föreningen och gott om grönska i närområdet.
✰ Dalvik erbjuder närhet till populär matvarubutik, trevliga promenadstråk och goda kommunikationsförbindelser. Bussen tar dig ner till Juneporten på cirka 6 minuter.
✰ Regnbågen HSB. Välskött förening där ekonomin är stabil. Belåningsgraden ligger på endast 4 989 kr/ kvadratmeter. Om belåningsgraden understiger 5000 kr/ kvadratmeter brukar det anses som väldigt bra. Läs mer om föreningen här: https://www.brfregnbagen.se/
✰ Bostadsrättsföreningen tog emot HSB Götas Hållbarhetspris 2022 med följande motivering ”Mot bakgrund av medlemmarnas trivsel, trygghet och gemenskap har man tagit begreppet närmiljö till en helt ny nivå. På ett föredömligt sätt har man tagit flera viktiga initiativ till långsiktig social hållbarhet såväl i som kring husen.

Välkommen att anmäla intresse för bostaden! Vi på Fastighetsbyrån erbjuder även digitala visningar. Tveka inte att höra av dig så hittar vi en lösning som passar dig. Ansvarig mäklare: Rebecka Emanuelsson 073-319 16 69 [email protected]

Karta för Jutevägen 14

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-dalvik-jonkopings-kommun-jutevagen-14-20145475

Avstånd till vatten: 1100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55445