Utgångspris: 3 250 000 kr

Beskrivning av Villa Jupitergatan 13

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 113 m²
  • Byggår: 2016

Välkommen till Jupitergatan 13 i Mullsjö!

Denna trevliga enplansvilla på Jupitergatan 13 erbjuder ett bekvämt och trivsamt boende i Mullsjö. Med sina 113 kvadratmeter finns här gott om plats för familjen att trivas och leva.

Bostaden öppnar upp sig till ett välkomnande vardagsrum med generöst ljusinsläpp och en öppen planlösning som förbinder kök och sällskapsytor. Via vardagsrummet når ni även ut till den mycket trevliga altanen i soligt och privat läge. Uppskattar ni ljudet av en knastrande brasa? Då tänder ni med fördel upp braskaminen som är snyggt placerad i vardagsrummet. Köket är modernt och välutrustat med alla bekvämligheter. I bostaden finns tre mysiga sovrum, ett badrum, gästtoalett samt tvättstuga för ökad komfort och praktiskt boende. Intill huset finner ni även det bekväma garaget med automatisk garageport.

Den stora trädgården erbjuder en underbar utomhusmiljö med tillhörande altan för avkoppling och trevliga stunder med familj och vänner. Perfekt för sommarkvällar och lek för barnen. Beläget i ett lugnt och barnvänligt område nära skolor, förskolor och grönområden, erbjuder Jupitergatan 13 en fantastisk livsmiljö för den som söker en avslappnad livsstil med närheten av både naturen och stadens utbud.

I Mullsjö finns caféer, restauranger, matbutiker, klädaffärer, vårdcentral, bibliotek, systembolag, badhus och mycket mer. Pendlingsmöjligheterna är stora tack vare goda tåg- och bussförbindelser samt den nya riksvägen 26/47. Du når Jönköpings centrum på under 30 minuter!

Är detta något för dig eller dina bekanta? Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning.

Karta för Jupitergatan 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-torestorp-mullsjo-kommun-jupitergatan-13-21273045

Avstånd till vatten: 600

  • Mullsjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56532