Utgångspris: 8 500 000 kr

Beskrivning av Villa Jubileumsvägen 15

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 183 m²
  • Byggår: 2023

Välkomna till ett helt underbart hus, ritat av arkitekten Fredrik Almlöf, som stod klart under sommaren 2023. Huset ligger högt upp vid skogsbrynet och smälter väl in tack vare den järnvitriolbehandlade träfasaden och sedumtaket. Vinkeln på huset optimerar utsikten och gör huset unikt. Huset erbjuder en unik och modern design som blandar stil med funktionalitet. De generösa fönstren och extra höga skjutglaspartierna släpper in massor av naturligt ljus och skapar en luftig och ljus atmosfär i varje rum. Med öppna planlösningar och högkvalitativa materialval är detta hem perfekt för den som söker det lilla extra. När man kliver in i hallen slås man av den enorma takhöjden, över sex meter upp till nock i hallen. Innertak i träulit som ger en mjuk känsla och gör att ljud absorberas. Köket ligger i öppen planlösning med allrummet med mockafärgad köksinredning från HTH och bänkskivor i rostfritt. Genomgående ligger furuparkett med vattenburen golvvärme inunder. Från allrum och kök kan man öppna upp de stora fönsterpartierna till den stora altanen och 4×8 m stora poolen. I entréplanet finns två sovrum, det ena med utsikt mot skogen och det andra med utsikt över vattnet. Från det senare sovrummet kan man öppna upp mot altanen och njuta av sin morgonkaffe. Ett stilfult badrum med med utgång till poolen för att smidigt kunna duscha av sig efter kvällsdoppet. Poolen har en sober grå liner som ger vattnet en lugn turkos färg.
Övre plan har ett ljust och luftigt allrum med fransk balkong och utgång till den stora takterassen. Här finns två sovrum, båda med fransk balkong. Samtliga sovrum i huset är belägna mot skogen i norr. Badrummet på övre plan är har likt det på nedre plan klinkers på både golv och vägg och naturliga materialval.
Tomten angränsar till en magisk tallskog och spången tar dig direkt ut till promenadstigarna.

Detta är ett väldigt välplanerat hem med noga utvalda detaljer och för de som söker nåt alldeles extra. Kontakta mäklare för mer info och visningstider.

Karta för Jubileumsvägen 15

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-tranas-tranas-kommun-jubileumsvagen-15-21313669

Avstånd till vatten: 200

  • Tranås kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57343