Utgångspris: 2.570.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Jordermorsgatan

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 77,1 m²
  • Byggår:

Nu har vi startat försäljningen av våra nya hem i Stjärnhusen. Du får upp till 150 000 kr i rabatt, när du boka en lägenhet i BRF Stjärnhusen före den 31 januari. Vad sägs om ett unikt projekt med plats för både gemenskap och avkoppling? Här erbjuds lekplats, odling och härliga vyer över Vidöstern. Var med från början och välj ditt drömläge i huset .

Kvarteret är placerat på härligt läge på Mossleplatån. Här bor du med cykel &- gångavstånd in till Värnamo Centrum och med anslutning till riksväg 27 och E4 runt husknuten. Njut av promenadstråket runt sjön och den närliggande parken. I närområdet finns allt som behövs i vardagen; matvarubutik, träningsanläggning och förskola.

Var med från början och skapa ditt nya hem. När du köper en nyproducerad bostad är allt nytt och fräscht. Du får vara med och skapa ditt personliga hem genom att välja inredningsval från vårt fina inredningssortiment.

Vi säljer till fast pris, så när du köper en bostad i projektet av oss slipper du stressande budgivningar. I första etappen släpper vi 47 av totalt 72 lägenheter. Du hittar planlösningar och priser under respektive objekt på hemsidan annonserade som dokument.

Välkommen med på resan till ditt nya drömhem på Mossleplatån.

Visning sker privat efter bokning till ansvariga mäklare, Sofia eller Sebastian.

Välkommen att bli nöjd du också!

Karta för Jordermorsgatan

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-varnamo-varnamo-kommun-jordermorsgatan-19932756

Avstånd till vatten: 900

  • Värnamo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: