Utgångspris: 2 445 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Jordemorsgatan

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 77,1 m²
  • Byggår:

ÅTERKÖPSGARANTI – BO PÅ HÖJDEN – STOR BALKONG Söker du en bostad som är flexibel för olika livssituationer? Då har du kommit rätt! Oavsett om du behöver ett extra sovrum för en ny familjemedlem, ett hemmakontor, eller en lyxig klädkammare – så är vi säkra på att just vad du söker finns här i Brf Stjärnhusen! Kanske är det just den här bostaden, som är beläget på femte våningen med en stor balkong och härlig utsikt, som är din framtida bostad?

Lägenheter i de två husen är spridda över åtta våningsplan, vilket ger dig möjlighet att välja den perfekta höjden och utsikten som passar just dig. Med en stor variation av både storlekar och smarta planlösningar kan du enkelt hitta ett hem som matchar både din plånbok och din livsstil.

Här bor du med Värnamos bästa utsikt. Bo med cykel &- gångavstånd in till Värnamo Centrum och med anslutning till riksväg 27 och E4 runt husknuten. Njut av promenadstråket runt sjön och den närliggande parken. I närområdet finns allt som du behöver i vardagen; matvarubutik, träningsanläggning och förskola – och inte minst sjukhuset.

Återköpsgarantin = Lägger du till återköpsgaranti till ditt bostadsköp garanterar vi dig pengarna tillbaka om du efter två år inte får sålt lägenheten till samma pris som du köpte den för

Tillsammans med återköpsgarantin får du även välja vad som passar dig bäst – halva avgiften i tre år eller rabatt på insatsen. Prata med oss på Husman Hagberg för att veta mer!

Karta för Jordemorsgatan

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-mossleplatan-varnamo-kommun-jordemorsgatan-21349434

Avstånd till vatten: 1000

  • Värnamo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33156