Utgångspris: 3 995 000 kr

Beskrivning av Villa Jönköpingsvägen 3A

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 125 m²
  • Byggår:

Välkommen till ett drömhem mitt i centrala Vaggeryd. Ett helt nybyggt enbostadshus som kombinerar modern design med energieffektiva lösningar. Nyproducerat hus som står redo för inflyttning sommaren 2024.

Fastighetens stående träpanel kombinerat med de svarta detaljerna ger huset en modern och stilren karaktär. Varje detalj i detta hem är noggrant utvald för att erbjuda en bekväm och kostnadseffektiv livsstil. Fastigheten kommer vara utrustad med energieffektiva fönster och solceller på taket för att bidra till ännu lägre driftskostnader.

Huset är så nära lågenergihus man kan komma och som tagits fram med genomtänkta materialval, funktionella lösningar och dessutom med stommen tillverkad i det direkta närområdet. Detta borgar för god kvalité men även ett lågt klimatavtryck även vid produktionen

Invändigt väntar ett välplanerat hus med många rum och hög standard. Köksleverantör kommer vara HTH, helkaklade badrum från Badhuset, i huset kommer golvvärme installeras i båda planen och vilken standard du vill ha kan du vara med och påverka. I anslutning till de sociala ytorna finns altan och trädgård, på övervåningen finns även terrass i söderläge. Vid huset finns rymlig carport och uppfat med plats för två bilar och här kommer även laddare för elfordon finnas installerad.

En unik möjlighet i hjärtat av Vaggeryd – Modernt, nybyggt och effektivt hus! I skrivande stund har byggnationen inletts och huset planeras att stå inflyttningsklart under Maj 2024. Till Februari kan köpare vara med och påverka materialval.

Välkommen att kontakta Kristian för mer information!
[email protected]
070 – 489 59 90

Karta för Jönköpingsvägen 3A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-vaggeryd-vaggeryds-kommun-jonkopingsvagen-3a-21283206

Avstånd till vatten: 300

  • Vaggeryds kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56732