Småland i våra hjärtan

Kategori: Jönköpings län (Sida 1 av 112)

Kungsgatan 9F – 2 – Jönköpings kommun

Utgångspris: 2 195 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kungsgatan 9F

 • Antal rum: 2
 • Storlek: 53 m²
 • Byggår: 1979

På Kungsgatan 9F välkomnas du av denna ljusa lägenhet där det bara är att flytta in. Här bor du på 53 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. En hemtrevlig bostad där varje kvadratmeter nyttjas optimalt.

Vardagsrummet är väl tilltaget med plats för större soffgrupp. Härliga fönsterpartier med härlig uteplats vänd mot den lugna innergården. Sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i form av större garderob. Modernt kök som är utrustat med diskmaskin, häll, integrerade ugn och mikro samt kyl/frys. Helkaklat renoverat badrum med tvättmaskin, tvättställ med kommod, toalett och duschhörna.

Ett boende i bostadsrättsföreningen Kämpen kommer med mängder av fördelar. Här bor du i en förening som är känd för sin stabilitet och höga standard. Föreningen erbjuder en trivsam och aktiv livsstil för sina medlemmar där du bland annat har tillgång till gym, bastu, övernattningslägenhet, tvättstuga, snickarrum, biljard- och pingisrum, cykelförråd och andra faciliteter som bidrar till en utmärkt boendemiljö som passar för alla!

Bo på ett av Söders bästa lägen med Högskolan och Munksjön ett stenkast bort! Jönköping city och tågstationen ligger inom några minuters gång och du hittar även Asecs, Stadsparken, Vättern och ”Bryggan” en bit bort från bostaden. Här finns verkligen allt för dig som vill bo centralt och njuta av det bästa Jönköping har att erbjuda.

Karta för Kungsgatan 9F

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-soder-jonkopings-kommun-kungsgatan-9f-21330645

Avstånd till vatten: 500

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 55331

Strandängsgatan 22 – 3 – Jönköpings kommun

Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Strandängsgatan 22

 • Antal rum: 3
 • Storlek: 78 m²
 • Byggår: 2021

Välkommen till denna underbara 3:a på 78 kvm, en strategiskt placerad markplanslägenhet i gavelläge på eftertraktade Strandängen. Detta är boendet som erbjuder så mycket mer än bara kvadratmeter!

Modernitet är bara förnamnet. De stora fönstren ner till golvet låter dagsljuset strömma in och lyser upp det vitbetsade ekparkettgolvet som enhetligt binder samman varje rum. Ett luftigt HTH-kök välutrustat med rostfria vitvaror från Electrolux erbjuder optimal funktionalitet och en perfekt plats för kulinariska äventyr. Bra med förvaring i form av flertalet garderober och en walk-in closet kombinerat med tvättmaskin & torktumlare skapar extra bekvämlighet och praktikalitet i vardagen. Den svängda uteplatsen i sydostligt väderstreck nås både från köket och det större sovrummet. Specifikt från vardagsrummet ges en direkt passage till den inglasade uteplatsen.

BRF Ängshusen på Strandängen är en ansvarsfull förening som tillhandahåller flertalet faciliteter för alla medlemmarna. Förutom en 360-graders takterrass med obruten utsikt över Vättern finns även en rogivande takbastu, bokningsbart via en multifunktionell föreningsapp. Styrelsen satsar på att involvera medlemmar i större avgörande beslut och nu senast resulterade detta i en installation av 22st laddplatser.

Strandängsgatan 22 är beläget i ett eftertraktat bostadsområde som kännetecknas av grönskande omgivningar och närhet till naturen, perfekt för den som önskar en lugn och fridfull omgivning. Här ligger ändhållplatsen för busslinje nr 17 som passerar stadskärnan med slutdestination Asecs köpcentrum. Denna pärla, med endast en ägare, håller nästan nyproduktionskvalitet och är inte bara ett hem utan en möjlighet att omfamna en livsstil där bekvämlighet, stil och utsikt över Vättern går hand i hand.

Karta för Strandängsgatan 22

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-strandangen-jonkopings-kommun-strandangsgatan-22-21208055

Avstånd till vatten: 100

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 55309

Upplandavägen 8 – 7 – Eksjö kommun

Utgångspris: 2 000 000 kr

Beskrivning av Villa Upplandavägen 8

 • Antal rum: 7
 • Storlek: 180 m²
 • Byggår: 1970

Högt belägen suterrängvilla med fin utsikt över Eksjö stad. Insynsskyddad baksida med lekvänliga gräsytor och vackra klipphällar. Mycket bra standard på kök och badrum, nya 3-glasfönster, inglasat uterum m.m. Härlig planlösning med stora öppna sociala ytor och gott om sovrum för den stora familjen. Missa inte tillfället att köpa ett riktigt höjdarhus!

Karta för Upplandavägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-vastra-brudbadet-eksjo-kommun-upplandavagen-8-21332572

Avstånd till vatten: 700

 • Eksjö kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 57539

Gapavägen 4 – 3 – Jönköpings kommun

Utgångspris: 1 395 000 kr

Beskrivning av Villa Gapavägen 4

 • Antal rum: 3
 • Storlek: 65 m²
 • Byggår:

Välkomna till detta unika ARRENDE på Gapavägen 4 med fantastiskt omsluten trädgård och hela fyra byggnader varav tre är beboliga. Huset nyttjas idag som permanentbostad men funkar likväl som sommarbostad för den som önskar. Samtliga fyra byggnader är i mycket gott skick med nyare tak och väl underhållna fasader och fönster. Huvudbyggnaden ligger centrerad på tomten med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, två rymliga sovrum och ett trevligt badrum. Övriga byggnader består utav två gäststugor som är fullt isolerade varav en även har en fin tvättstuga. Sist men inte minst finns det även ett nyare garage på gjuten platta med plats för en bil och verkstads möjligheter. I byggnaden finns dessutom trevliga sällskapsytor runt den platsbyggda baren Byggnaden erbjuder även en wc. Trädgården är väl underhållen och erbjuder två större altaner båda i soligt läge!

Lovsjön är ett populärt område med blandning av friliggande villor och flertalet arrendebostäder. Huset ligger bara en kortare promenad ifrån badvänliga Lovsjön med möjlighet till plats för mindre fiskebåt. Området erbjuder trevliga promenadstråk och ett rikligt friluftsliv. Samfälligheten erbjuder en mindre festlokal som smidigt bokas samt även andra spännande aktiviteter för medlemmarna! Området utvecklas hela tiden och kommunikationerna är goda och under utbyggnad. Idag kommer man till både Jönköping city via Torsvik/Barnarp samt Värnamo med buss ifrån området.

Observera att banken är mer restriktiv i belåning av arrende, så kolla med er bank innan ni anmäler intresse!
Ansvarig fastighetsmäklare har mer information.

Karta för Gapavägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-lovsjon-jonkopings-kommun-gapavagen-4-21331618

Avstånd till vatten: 150

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 55592

Saltkråkegatan 12 – 6 – Jönköpings kommun

Utgångspris: 5 290 000 kr

Beskrivning av Villa Saltkråkegatan 12

 • Antal rum: 6
 • Storlek: 146 m²
 • Byggår: 2010

Välkommen till Samset och Saltkråkegatan. Det är ingen överraskning att det trevliga Samset har blivit ett av Jönköpingsområdets mest populära områden. Det här moderna huset erbjuder inte bara en låg driftkostnad, utan också möjligheten till ett grönt bolån tack vare dess energiklass B, vilket kan ge ägaren en ränterabatt hos många banker. Förutom en notering om fasaden som ska bytas, har huset ett prickfritt besiktningsprotokoll.
Efter en överenskommelse med HSB kommer alla fasader i etapp 2 att bytas ut mot nya fina puts- och träfasader. Detta ger den nya ägaren möjlighet att eventuellt påverka färgen och andra detaljer på de nya fasaderna. Detta kommer att vara en enorm uppgradering för dessa hus. För att se hur fantastiska de blir kan du gärna ta en titt på husen på Villekullegatan, som redan har fått sina fasader bytta.

Det här är verkligen ett drömområde, särskilt för barnfamiljer. Här bor man nära till allt man behöver, med centrum bara några minuter bort och enkel tillgång till stora vägar. Dessutom finns det utmärkta förskolor och skolor ända upp till årskurs 9. Samtidigt är det här ett centralt läge med närhet till naturen, perfekt för äventyr och rekreation. Nära till Axamo finns också, med sitt ridhus och fina möjligheter till motion. Ja, fördelarna är många, och barnen har alltid nära till massor av lekkamrater. ”Har barnen det bra, har föräldrarna det bra.”

Saltkråkegatan 12 är ett av de populära och rymliga husen i Samsets etapp 2. Det är en av dessa otroligt smart planerade villor som erbjuder allt man kan önska sig. Med en öppen planlösning och generösa sociala ytor blir det lätt att trivas. På entréplan välkomnas du av en rymlig hall och köket direkt till höger. Rakt fram leder trappan upp till övervåningen och det ljust och luftigt inredda vardagsrummet. Här finns också möjlighet att öppna upp mellan vardagsrum och kök för en ännu mer öppen atmosfär i framtiden vid en eventuell köksrenovering. Entréplanet erbjuder också ett helkaklat och fräscht badrum, en välplanerad tvättstuga som även fungerar som groventré från carporten, samt ett sovrum som för närvarande används som kontor.

På övervåningen finner du familjens samlingsplats. Ett lätt möblerat allrum välkomnar dig, perfekt som tv-rum för hela familjen. Här finns också ett fräscht helkaklat badrum, en rejäl klädkammare och tre sovrum av bra storlek. För den större familjen finns möjlighet att omvandla allrummet till ett femte sovrum om så önskas.

Tomten är lättskött och precis lagom stor för lekar som kubb och studsmatta. Läget är högt och ljust med sol i princip hela dagen, när den väl visar sig. På sydvästsidan finns också ett rejält trädäck i anslutning till vardagsrummet, perfekt för mysiga sommarkvällar.

Välkommen!

Karta för Saltkråkegatan 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-jonkoping-jonkopings-kommun-saltkrakegatan-12-21335726

Avstånd till vatten: 500

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 55449

Furusjö gård 6 – 4 – Habo kommun

Utgångspris: 2 895 000 kr

Beskrivning av Villa Furusjö gård 6

 • Antal rum: 4
 • Storlek: 152 m²
 • Byggår: 1963

Nu kan ni med gott samvete släcka ”Sökarljuset ” efter det optimala boendet – ett boende som kombinerar fritidshusets frihet med permanentboendets högre standard. Allt detta och mer därtill finner ni i fastigheten Furusjö Gård 6 – endast 9,6 km från Habo och 26,7 km till Jönköping.

Fastigheten erbjuder 152+60 kvm fördelat på 4 rum och kök, därtill trivsam gäststuga med kök dusch / wc, sovrum och mindre Tv-rum. Med andra ord perfekt gäststuga som uppfyller allt från den växande tonåringens önskan om avskildhet som för spontangästen som vill övernatt till sommarens grillkväll.
Furusjö gård 6 erbjuder ett trivsamt sjönära boende med ca 75 m ner till Furusjön med avkopplande bad och fiske.

Låt tanke sväva iväg för en stund – fredag eftermiddag och ni styr hemåt efter en jobbig arbetsvecka, då är det skönt att ta sikte mot ”hemmet” som erbjuder tystnad, avkoppling och total frihet. Väl hemma är det bara att ladda grillen, slänga handduken över axeln och sikta på ett svalkade dopp. Ett hem en bostad som är lika tilltagande en varm sommardag i Juli som en bitande vinternatt i Februari. Det är bara byta ut högsommarens brända axlar och badkläder mot vinterns skridskoåkning och korvgrillning på isen – båda lika trevligt.

Entréplanet erbjuder Kök/matplats, helkaklad Dusch/Wc med golvvärme. Vardagsrum/Allrum med såväl Braskamin som luft/luftvärmepump, sovrum med skjutdörrsgarderober i 3 sektioner. Vidare på entréplanet finner ni rymligt inglasat uterum med öppningsbara skjutpartier/fönster. Ett perfekt ställe som är lika behagligt till morgonfrukosten som till den årliga kräftskivan i Augusti.

Bottenplan: mindre tvättstuga, allrum vardagsrum/ TV- rum med braskamin och plats för Tv möbler. Totalrenoverad Dusch/wc med behaglig golvvärme, infälld spotlightsbelysning i taket ,bubbelbadkar med massagestålar – enkelt sammanfattat superfräscht på alla tänkbara sätt.

I direkt anslutning till dusch wc finner ni möblerbar yta som med lite kreativitet kan nyttjas och omdisponeras som sovrum om så önskas. Fastigheten erbjuder ett stort utbud av uteplatser; här är det bara välja och vraka vad som faller er i smaken – första parkett i solläge eller svalkande skugga, på markplan, eller på balkong i vind skyddat takat uterum, rogivande utsikt mot sjön ja med andra ord valmöjligheterna är många. – bara att välja fritt.

För att uppnå en perfekt symbios mellan alla tänkbara göromål och inre frid finns det flertalet bra förvaringsutrymmen för såväl trädgårdsredskap, gräsklippare och familjens cyklar. Ett praktiskt garage möjliggör en snöfri bil vintertid. Trädgården har förinstallerad slinga för robotklippare.

Varmt välkomna på visning och låt er imponeras – och låt flyttlasset styra mot Furusjögård 6.

* Säljarens Egna ord *

”Här har vi haft mööe roligt” – gräsmattan var under sommartiden full med lekande barn, uppfarten var fylld med cyklar, vi badade och fiskade och åt glass från morgon till kväll, vi somnade glatt osövda var dag oj oj vilken tid detta var – jag hade önskat att alla barn fått uppleva en sådan sommarvistelse”

Fastigheten har varit i samma familjs ägo i ca 60 år vilket indirekt borgar för en hög trivselfaktor över lång tid.

Karta för Furusjö gård 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-furusjo-habo-kommun-furusjo-gard-6-21335637

Avstånd till vatten: 50

 • Habo kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 56691

Björnbärsvägen 78 – 4 – Nässjö kommun

Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Radhus Björnbärsvägen 78

 • Antal rum: 4
 • Storlek: 112 m²
 • Byggår: 1979

I attraktiva Hultet finner man det fräscha radhusboendet med ett suveränt läge. Här erbjuds nu ett bekvämt boende som är lättskött, lagom stort och mycket välplanerat.
Ett perfekt och bilfritt läge som gränsar mot grönområde med lekplatsen bara ett par steg från entrén.
Dubbla badrum, 3 st sovrum i samma våningsplan och altanen i perfekt solläge höjer boendemiljön ytterligare.
För dig som vill flytta in i detta kompletta hem så har du möjlighet att göra dig hemmastadd innan skolstart i augusti.
I närområdet finns förskolor, grönområden, fotbollsplaner och närhet till Lövhults friluftsområde.
Välkommen att boka dig på en intressant visning !

Karta för Björnbärsvägen 78

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-4rum-hultet-nassjo-kommun-bjornbarsvagen-78-21335535

Avstånd till vatten: 650

 • Nässjö kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 57137

Kettilsgatan 11 – 8 – Vetlanda kommun

Utgångspris: 3 900 000 kr

Beskrivning av Villa Kettilsgatan 11

 • Antal rum: 8
 • Storlek: 161 m²
 • Byggår: 1967

Välkommen till en rymlig villa med hela åtta rum och potential för både fyra till fem sovrum. Det gedigna huset från 1967, som genomgått en stor renovering 2016-2017 erbjuder en boyta på 161 kvm och en biyta på 203 kvm, perfekt för den stora familjen eller för den som älskar utrymme.

Beläget i det populära området Pukaregården i Vetlanda kommun, har denna bostad ett fantastiskt läge. Närhet till naturen, skolor och service såsom affärer och restauranger. Området är lugnt och fridfullt vilket gör det till en perfekt plats att kalla hemma.

För den som värdesätter utrymme och en gedigen byggnad är detta en unik möjlighet. Med en generös tomtyta på 1050 kvm finns det gott om plats för trädgårdsfix, lek och umgänge utomhus.

Missa inte chansen att skapa ditt drömhem tillsammans med oss. Kontakta oss för en visning och låt oss utforska potentialen tillsammans. Välkommen till ett bra läge och en gedigen bostad!

Karta för Kettilsgatan 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-pukaregarden-vetlanda-kommun-kettilsgatan-11-21334671

Avstånd till vatten: 950

 • Vetlanda kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 57436

Mellby 5 – 5 – Eksjö kommun

Utgångspris: 1 150 000 kr

Beskrivning av Villa Mellby 5

 • Antal rum: 5
 • Storlek: 138 m²
 • Byggår: 1950

Välkommen till Mellby 5, beläget ca 15 minuters bilresa från Eksjö. Här har ni ett mysigt hus i idylliska och lugna omgivningar, en bostad som erbjuder en trevlig planlösning, äldre fina ytskikt, speglade trädörrar, vackra eldstäder samt modernare badrum. Bostaden tillhandahåller en praktiskt och omtyckt planlösning där sociala sällskapsytor och kök finnes på entréplan och privata såsom sovrum på ovanvåning. Köket är både arbetsvänligt och har goda förvaringsmöjligheter men är även utrustat med charmig/elegant vedspis samt modernare vitvaror.

Till huset hör en stor och rogivande natur- och trädgårdstomt om 1581 kvm med möjlighet till både planteringar, växter, odlingar samt lek och spring för de mindre barnen. I närheten finns sjöar som erbjuder både bra fiskevatten, fina badplatser och orörd natur. Mellby badplats är ca 10min gång! Närmaste större stad är Eksjö och den når man resandes med bil på ca 15 min.

Välkommen till en historiskt hus i lantlig idyll, välkommen på visning!

Karta för Mellby 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-eksjo-eksjo-kommun-mellby-5-21335638

Avstånd till vatten: 350

 • Eksjö kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 57594

Nifsarp 1 – – Eksjö kommun

Utgångspris: 1 750 000 kr

Beskrivning av Villa Nifsarp 1

 • Antal rum:
 • Storlek:
 • Byggår:

BYGG DITT DRÖMHUS – LIVSKVALITET – STRANDTOMT – SJÖUTSIKT – NATURNÄRA – BRYGGOR – BAD – STORA MÖJLIGHETER – KOMMUNALT V/A!

Nu har du möjlighet att skapa ditt drömhus vid Talluddasjön – din perfekta tillflyktsort för livskvalitet och avkoppling! Denna tilltalande strandtomt, omfamnad av naturen och omgiven av en hänförande sjöutsikt, erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömhem. Med möjlighet till brygga för båt/bad som sträcker sig ut i det glittrande vattnet och möjligheten till dagliga dopp och båtutflykter, kommer du att omfamnas av en känsla av lugn och harmoni.

Här, på denna naturnära plats, finns oändliga möjligheter att skapa det perfekta hemmet. Med kommunalt vatten och avlopp framdraget (anslutningsavgifter betalas av köpare) är alla bekvämligheter tillgängliga för dig att skapa din egen oas vid vattnet. Tänk dig att vakna upp till disen över sjön och känna den friska morgonluften fylla ditt hus. Detta smultronställe har stor potential och erbjuder verkligen en köpare att förverkliga sin dröm . Fastigheten är en äkta sjötomt och har en tomtarea om totalt 1328 m². Tomten är även levande med allt från träd, buskar, planteringar samt en större gräsmatta som inbjuder till lek och bus. På fastigheten finner vi även ett äldre lusthus samt nedgånget/rivningsklart fritidshus.

Oavsett om du drömmer om att bygga ett modernt hus med panoramafönster som fångar den vidsträckta utsikten över sjön, eller en traditionell villa med generösa utrymmen för familj och vänner, så är möjligheterna här oändliga. Detta är en plats att längta till! Runt Talluddsjön är naturen en härlig variation av skog, åkermark och öppna ängar. Det är en mycket vacker natur med härliga promenadstråk där det finns möjlighet till bär och svampplockning samt många sevärdheter som är värt att ta sig tiden att besöka. Här njuter man av det ogenerade och perfekta läget med skogens inramning i bakgrunden. Rekreation, bad och båtturer blir ett naturligt inslag i vardagen, på vinterhalvåret kan man ibland åka skidor och skridskor på sjön. Detta är det perfekta läget för er som älskar natur, vackra vyer och inte vill göra avkall på närhet till stadens alla bekvämligheter.

Ta chansen att förverkliga din dröm! Livskvalitet väntar på dig vid Talluddasjön – välkommen på visning!

Notera: Detaljplan finns att tillgå under fliken ”Dokument”.

Karta för Nifsarp 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-eksjo-eksjo-kommun-nifsarp-1-21335645

Avstånd till vatten: 50

 • Eksjö kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 57596
« Äldre inlägg