Småland i våra hjärtan

Kategori: Jönköpings kommun (Sida 1 av 44)

Kungsgatan 9F – 2 – Jönköpings kommun

Utgångspris: 2 195 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kungsgatan 9F

 • Antal rum: 2
 • Storlek: 53 m²
 • Byggår: 1979

På Kungsgatan 9F välkomnas du av denna ljusa lägenhet där det bara är att flytta in. Här bor du på 53 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. En hemtrevlig bostad där varje kvadratmeter nyttjas optimalt.

Vardagsrummet är väl tilltaget med plats för större soffgrupp. Härliga fönsterpartier med härlig uteplats vänd mot den lugna innergården. Sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i form av större garderob. Modernt kök som är utrustat med diskmaskin, häll, integrerade ugn och mikro samt kyl/frys. Helkaklat renoverat badrum med tvättmaskin, tvättställ med kommod, toalett och duschhörna.

Ett boende i bostadsrättsföreningen Kämpen kommer med mängder av fördelar. Här bor du i en förening som är känd för sin stabilitet och höga standard. Föreningen erbjuder en trivsam och aktiv livsstil för sina medlemmar där du bland annat har tillgång till gym, bastu, övernattningslägenhet, tvättstuga, snickarrum, biljard- och pingisrum, cykelförråd och andra faciliteter som bidrar till en utmärkt boendemiljö som passar för alla!

Bo på ett av Söders bästa lägen med Högskolan och Munksjön ett stenkast bort! Jönköping city och tågstationen ligger inom några minuters gång och du hittar även Asecs, Stadsparken, Vättern och ”Bryggan” en bit bort från bostaden. Här finns verkligen allt för dig som vill bo centralt och njuta av det bästa Jönköping har att erbjuda.

Karta för Kungsgatan 9F

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-soder-jonkopings-kommun-kungsgatan-9f-21330645

Avstånd till vatten: 500

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 55331

Strandängsgatan 22 – 3 – Jönköpings kommun

Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Strandängsgatan 22

 • Antal rum: 3
 • Storlek: 78 m²
 • Byggår: 2021

Välkommen till denna underbara 3:a på 78 kvm, en strategiskt placerad markplanslägenhet i gavelläge på eftertraktade Strandängen. Detta är boendet som erbjuder så mycket mer än bara kvadratmeter!

Modernitet är bara förnamnet. De stora fönstren ner till golvet låter dagsljuset strömma in och lyser upp det vitbetsade ekparkettgolvet som enhetligt binder samman varje rum. Ett luftigt HTH-kök välutrustat med rostfria vitvaror från Electrolux erbjuder optimal funktionalitet och en perfekt plats för kulinariska äventyr. Bra med förvaring i form av flertalet garderober och en walk-in closet kombinerat med tvättmaskin & torktumlare skapar extra bekvämlighet och praktikalitet i vardagen. Den svängda uteplatsen i sydostligt väderstreck nås både från köket och det större sovrummet. Specifikt från vardagsrummet ges en direkt passage till den inglasade uteplatsen.

BRF Ängshusen på Strandängen är en ansvarsfull förening som tillhandahåller flertalet faciliteter för alla medlemmarna. Förutom en 360-graders takterrass med obruten utsikt över Vättern finns även en rogivande takbastu, bokningsbart via en multifunktionell föreningsapp. Styrelsen satsar på att involvera medlemmar i större avgörande beslut och nu senast resulterade detta i en installation av 22st laddplatser.

Strandängsgatan 22 är beläget i ett eftertraktat bostadsområde som kännetecknas av grönskande omgivningar och närhet till naturen, perfekt för den som önskar en lugn och fridfull omgivning. Här ligger ändhållplatsen för busslinje nr 17 som passerar stadskärnan med slutdestination Asecs köpcentrum. Denna pärla, med endast en ägare, håller nästan nyproduktionskvalitet och är inte bara ett hem utan en möjlighet att omfamna en livsstil där bekvämlighet, stil och utsikt över Vättern går hand i hand.

Karta för Strandängsgatan 22

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-strandangen-jonkopings-kommun-strandangsgatan-22-21208055

Avstånd till vatten: 100

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 55309

Gapavägen 4 – 3 – Jönköpings kommun

Utgångspris: 1 395 000 kr

Beskrivning av Villa Gapavägen 4

 • Antal rum: 3
 • Storlek: 65 m²
 • Byggår:

Välkomna till detta unika ARRENDE på Gapavägen 4 med fantastiskt omsluten trädgård och hela fyra byggnader varav tre är beboliga. Huset nyttjas idag som permanentbostad men funkar likväl som sommarbostad för den som önskar. Samtliga fyra byggnader är i mycket gott skick med nyare tak och väl underhållna fasader och fönster. Huvudbyggnaden ligger centrerad på tomten med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, två rymliga sovrum och ett trevligt badrum. Övriga byggnader består utav två gäststugor som är fullt isolerade varav en även har en fin tvättstuga. Sist men inte minst finns det även ett nyare garage på gjuten platta med plats för en bil och verkstads möjligheter. I byggnaden finns dessutom trevliga sällskapsytor runt den platsbyggda baren Byggnaden erbjuder även en wc. Trädgården är väl underhållen och erbjuder två större altaner båda i soligt läge!

Lovsjön är ett populärt område med blandning av friliggande villor och flertalet arrendebostäder. Huset ligger bara en kortare promenad ifrån badvänliga Lovsjön med möjlighet till plats för mindre fiskebåt. Området erbjuder trevliga promenadstråk och ett rikligt friluftsliv. Samfälligheten erbjuder en mindre festlokal som smidigt bokas samt även andra spännande aktiviteter för medlemmarna! Området utvecklas hela tiden och kommunikationerna är goda och under utbyggnad. Idag kommer man till både Jönköping city via Torsvik/Barnarp samt Värnamo med buss ifrån området.

Observera att banken är mer restriktiv i belåning av arrende, så kolla med er bank innan ni anmäler intresse!
Ansvarig fastighetsmäklare har mer information.

Karta för Gapavägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-lovsjon-jonkopings-kommun-gapavagen-4-21331618

Avstånd till vatten: 150

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 55592

Saltkråkegatan 12 – 6 – Jönköpings kommun

Utgångspris: 5 290 000 kr

Beskrivning av Villa Saltkråkegatan 12

 • Antal rum: 6
 • Storlek: 146 m²
 • Byggår: 2010

Välkommen till Samset och Saltkråkegatan. Det är ingen överraskning att det trevliga Samset har blivit ett av Jönköpingsområdets mest populära områden. Det här moderna huset erbjuder inte bara en låg driftkostnad, utan också möjligheten till ett grönt bolån tack vare dess energiklass B, vilket kan ge ägaren en ränterabatt hos många banker. Förutom en notering om fasaden som ska bytas, har huset ett prickfritt besiktningsprotokoll.
Efter en överenskommelse med HSB kommer alla fasader i etapp 2 att bytas ut mot nya fina puts- och träfasader. Detta ger den nya ägaren möjlighet att eventuellt påverka färgen och andra detaljer på de nya fasaderna. Detta kommer att vara en enorm uppgradering för dessa hus. För att se hur fantastiska de blir kan du gärna ta en titt på husen på Villekullegatan, som redan har fått sina fasader bytta.

Det här är verkligen ett drömområde, särskilt för barnfamiljer. Här bor man nära till allt man behöver, med centrum bara några minuter bort och enkel tillgång till stora vägar. Dessutom finns det utmärkta förskolor och skolor ända upp till årskurs 9. Samtidigt är det här ett centralt läge med närhet till naturen, perfekt för äventyr och rekreation. Nära till Axamo finns också, med sitt ridhus och fina möjligheter till motion. Ja, fördelarna är många, och barnen har alltid nära till massor av lekkamrater. ”Har barnen det bra, har föräldrarna det bra.”

Saltkråkegatan 12 är ett av de populära och rymliga husen i Samsets etapp 2. Det är en av dessa otroligt smart planerade villor som erbjuder allt man kan önska sig. Med en öppen planlösning och generösa sociala ytor blir det lätt att trivas. På entréplan välkomnas du av en rymlig hall och köket direkt till höger. Rakt fram leder trappan upp till övervåningen och det ljust och luftigt inredda vardagsrummet. Här finns också möjlighet att öppna upp mellan vardagsrum och kök för en ännu mer öppen atmosfär i framtiden vid en eventuell köksrenovering. Entréplanet erbjuder också ett helkaklat och fräscht badrum, en välplanerad tvättstuga som även fungerar som groventré från carporten, samt ett sovrum som för närvarande används som kontor.

På övervåningen finner du familjens samlingsplats. Ett lätt möblerat allrum välkomnar dig, perfekt som tv-rum för hela familjen. Här finns också ett fräscht helkaklat badrum, en rejäl klädkammare och tre sovrum av bra storlek. För den större familjen finns möjlighet att omvandla allrummet till ett femte sovrum om så önskas.

Tomten är lättskött och precis lagom stor för lekar som kubb och studsmatta. Läget är högt och ljust med sol i princip hela dagen, när den väl visar sig. På sydvästsidan finns också ett rejält trädäck i anslutning till vardagsrummet, perfekt för mysiga sommarkvällar.

Välkommen!

Karta för Saltkråkegatan 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-jonkoping-jonkopings-kommun-saltkrakegatan-12-21335726

Avstånd till vatten: 500

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 55449

Tunnlandsvägen 138 – 8 – Jönköpings kommun

Utgångspris: 7 500 000 kr

Beskrivning av Villa Tunnlandsvägen 138

 • Antal rum: 8
 • Storlek: 201 m²
 • Byggår: 2018

Kaxholmen har länge varit ett av Jönköpingsområdets mest populära och eftertraktade orter. Inte undra på. Med sitt vackra läge vid Landsjöns östra strand. Här finns något för alla. Naturen och omgivningarna i och runt Kaxholmen har gjort det till ett populärt utflyktsmål. Grafitgrå, men inredning och fantastiskt fik, Rudenstams och Gisebo vin med lokalproducerade produkter. Bra affär och pizzeria. Skola 1-6 och bra nybyggd förskola. Läget är smidigt med bra bussförbindelser till jönköping och med bil kommer man snabbt och smidigt ut på E4an. IK-vista med vistavallen, här finns allt från fotboll, friidrott cykel mm.

Tunnlandsvägen 138 är fantastiskt. Ett hus som verkligen sticker ut på många sätt. Ett riktigt drömboende. Här har nuvarande ägare lagt mycket tanke och möda på att skapa något som känns genomtänkt i precis minsta detalj. I allt från planlösningen, utemiljön, solläge och inte minst, rent tekniskt där stort fokus lags på att energieffektivisera huset. Med socellsanläggningen kan huset i princip bli helt självförsörjande på el. Med elbilsladdning och uppvärmd terrasspool året runt har man endast hamnat på ca 8000 kr om året. Huset är mycket bra beläget med förskola nästan som granne, Inom kort gångavstånd finns skola affärer pizzeria hunnerydsbadet mm.

Redan när man ser huset exteriört, men sin sobra svarta panel och snygga stensättningar kan man ana att man kommer mötas av något över svårslaget. Entréplanet präglas av ljus och rymd. Generösa sociala ytor med vardagsrum, matplats med stora glaspartier mot den stora uteplatsen i västerläge. Husets hjärta, det svarta köket i svartbetsad ek. Här har man verkligen lyckats hitta en perfekt balans mellan design och funktion. På Entréplanet har vi även master bedroom, men en tillhörande walkincloset samt ett helkaklat badrum med 60×60 svarta plattor från Keope.
Nere i suterrängvåningen hittar vi de mer privata delarna. Ett rymligt lättmöblerat allrum. Två sovrum i bra storlek. Ett mindre rum, tänkt som förråd eller garderob, men har idag blivit ett perfekt kontor. Vid groventrén och tvättstugan finns ytterligare ett rum, tänkt som kontor men har idag blivit ett fjärde sovrum. Perfekt med en egen ingång i form av groventrén. Det stora badrummet på planet går i samma stil som det på övre plan, men här i en ljus Keopemarmor. Här finns både badkar, dusch och en planerad bastu. Utgång till uteplatsen med terrasspoolen.

Utemiljön går även den hand i hand med resten av huset. Framsidan med snygga stensättningar, inramningar i corténstål och vackra lärkträd. Snyggt, lättskött och en härlig plats i solen för morgonkaffet. På andra sidan, där solen kommer lagom till lunch och sen stannar hela dagen finns många alternativ. Från vardagsrum och matplats kommer man ut på en stor altan. Från den finns en trappa ner mot den stora terrassen med den nedsänkta terrasspolen i rostfritt. Poolen kan värmas med både elpatron eller med vedkaminen. Gräsmattan är precis lagom stor för lek, mys, kubbspel och studsmattan. Precis utanför löper Ik-vistas mtb-slinga. Bara ge sig ut, och via vackra John Bauerleden tar ni er både till Gränna och upp till IKHP-stugan.

Garaget är rymligt om hela 27 kvm, bra extra förvaring på entresolplan. Gott om parkeringsplatser på båda sidor av huset, under carporten med elbilsladdare från Zappi.

Hela huset ger ett mycket fint helhetsintryck. Ett hus i absolut nyskick och välvårdat. Dessutom ett av mycket få hus med helt rent besiktningsprotokoll. Lägg därtill en mycket fördelaktig driftsekonomi. Vilket gör boendekostnaden jämförbar med hus i betydligt lägre prisklass.

Ev förhandsvisning planeras till 19/5 Hör av er om ev intresse och frågor.

Välkommen Hem!

Karta för Tunnlandsvägen 138

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-kaxholmen-jonkopings-kommun-tunnlandsvagen-138-21330315

Avstånd till vatten: 950

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 56146

Stavhoppsvägen 6 – 9 – Jönköpings kommun

Utgångspris: 4 100 000 kr

Beskrivning av Villa Stavhoppsvägen 6

 • Antal rum: 9
 • Storlek: 122 m²
 • Byggår: 1977

Välkommen till denna fantastiska villa med generöst utrymme för hela familjen! Här hittar du flera våningar med många sovrum och bonusutrymmen som gör vardagen lite extra lyxig. Ett rymligt hobbyrum med plats för allt från pingisbord till pysselprojekt, ett vardagsrum med utgång till ett underbart uterum och en gillestuga med öppen spis för mysiga kvällar. I tillägg finns ett garage med vindsförråd för extra förvaring.

Läget är perfekt för den aktiva familjen med motionsspår i närheten och närhet till förskola och skola. Här kan ni njuta av lugnet och samtidigt ha allt ni behöver inom räckhåll.
Missa inte chansen att göra denna villa till ert nya drömhem!
Kontakta ansvarig mäklare Johan Agnesund på 072-666 94 17 för mer information.

Karta för Stavhoppsvägen 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-bankeryd-nyarp-jonkopings-kommun-stavhoppsvagen-6-21332246

Avstånd till vatten: 750

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 56434

Slottsgatan 41A – 1 – Jönköpings kommun

Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Slottsgatan 41A

 • Antal rum: 1
 • Storlek: 33 m²
 • Byggår: 2017

Prissänkt! Juridisk person tillåts!
Lyxig student-/ övernattningslägenhet eller för dig som flyttar hemifrån! Belägen på våning 3 av 5 där exklusiva material, stor balkong, yteffektiv planlösning utmärker sig. – Perfekt investering för dig som söker ett smart och trendigt boende. Nytt och fräscht är ledorden i detta arkitektritade hus där byggherren lagt vikt vid detaljer som både syns och märks.
– Unikt på Citynära adress i Jönköping med närhet till Högskolan/Jönköpings University (JU).

Interiört finner du ett fullutrustat kök med diskmaskin och micro. För att inte tala om din egen tvättsektion med kombinerad tvättmaskin och torktumlare i det helkaklade badrummet. Här finner du den större bostadens fördelar fördelat på den mindre ytan. Hallen är öppen och inbjudande och bjuder fina avhängningsmöjligheter för dina gäster och här välkomnas du av ljuset från fönster i öst.
Allrummet är enkelt möblerbart för flera sektioner och avskärmning för sovalkoven når du längst in lite mer privat och som försluts bakom takhängda gardiner i skena. Här är det flexibelt att dölja sovalkoven på ett effektivt sätt.
Extra lyxigt med stor balkong belägen mot gårdsmiljö och här är det långt till grannarna. Njut av skönt balkonghäng eller ta klivet ut i morgonrocken för att starta dagen på bästa sätt med en rykande kopp kaffe.

Ett vindsförråd finns tillhörande bostadsrätten ett våningsplan upp från lägenheten möjliggör att enkelt stuva undan sådant du inte önskar tillgång till lika ofta. Compact living på attraktivt läge!

Brf Studio 50 är en förening med alla önskvärda mervärden för dig som boende. Bredband 100/100 via fiber och ett grundutbud tv-kanaler ingår i månadsavgiften. Parkering på gården ansöks om via separat kö och möjlighet till boendeparkering i kvarteret finns möjlighet att söka. Mer centralt än i Brf Studio 50 går knappt att bo! Jönköping Öster som område innebär några minuters cykeltur till fina promenadstråk, City och Jönköping University(JU). Endast några minuters gångväg till Vätterstranden, matbutiker, uteliv, kommunikationer och allt City har att erbjuda!

Varmt välkommen till Slottsgatan 41A, Jönköping Öster! Visning sker efter bokning till ansvarig mäklare.


Förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Slottsgatan 41A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-jonkoping-oster-jonkopings-kommun-slottsgatan-41a-21231095

Avstånd till vatten: 200

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 55322

Sonarp Åhult 1 – 5 – Jönköpings kommun

Utgångspris: 3 895 000 kr

Beskrivning av Villa Sonarp Åhult 1

 • Antal rum: 5
 • Storlek: 93 m²
 • Byggår: 2008

En sällsynt idyll som är belägen vid det lugna nor som binder ihop Fängen med Sandsjön. En liten mindre väg från riksväg 30 bjuder dig på en avkopplande 5-minuterstur genom vacker grönskande skog för att sen avsluta framme vid denna drömlika fastighet. Den plana tomten på ca 2500 kvm breder ut sig och erbjuder en magiskt boendemiljö med omfamnade natur som öppnar upp sig ner mot sjöarna och ger en underbar och avkopplande utsikt. Enplansvillan byggdes 2008 och har en yteffektiv och genomtänkt planlösning där sovrummen ligger placerade i bakre delen och de sociala ytorna har fått en öppen och generös yta för familjen och vännerna att samlas. Det rymliga uterummet, komplett med en mysig kamin, bjuder in till avkoppling och gemenskap året runt med enastående utsikt över det omgivande landskapet. Utanför finns en stor altan som går runt och längst med huset. Här finns gott om plats för sittgrupper och i det västra hörnet finns ett spabad där det bara är att sjunk ner i och njuta av omgivningen.
Utöver huset så finns här ett gästhus nere vid vattnet där även en välisolerad bastu med utedusch erbjuder en lyxig reträtt för avkoppling och välbefinnande. För den som blir badsugen vare sig man bastat eller inte så finns bryggan precis bredvid. På andra sidan av tomten finns ytterligare en byggnad som idag är uppdelad i två delar med separata ingångar och används som förråd och verkstad. Isolerat och indraget med el så behövs ytterligare boutrymme så krävs det inte så mycket för att ändra om till det. På baksidan av bygganden är det takat och perfekt plats för ved och trädgårdsredskap. Behövs mer förvaring finns här även ett kallförråd. Bilen parkeras smidigt i carporten i anslutning till huset.

Närmiljön är lika hänförd den med hela fyra sjöar som binds ihop och ger ett rikligt sjöliv för fiske, båtturer eller varför inte kanotturer. Är du mer av en landkrabba så finns det fina vandringleder som tar dig runt på berikande natur- och kulturupplevelser. Direkt utanför finns en lagom runda på ca 5 km.

Åhult är beläget bara 25 minuter från Jönköping och 15 minuter från Vaggeryd vilket gör denna plats till en perfekt balans mellan avskildhet och bekvämlighet. Dessutom ligger Hooks Herrgård med dess välbekanta spaanläggning och omtyckta golfbana bara 10 min bort! Postorten är Vaggeryd men tillhör Jönköpings kommun.

Drömmer du om att bo vid vattenbrynet, omgiven av naturens skönhet och samtidigt ha alla bekvämligheter?
MAYBE IT’S TIME TO MOHV?

Karta för Sonarp Åhult 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-jonkopings-kommun-sonarp-ahult-1-21316291

Avstånd till vatten: 50

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 56791

Strågatan 11 – 3 – Jönköpings kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Strågatan 11

 • Antal rum: 3
 • Storlek: 65 m²
 • Byggår: 1959

Högt upp på sjätte våningen är upplevelsen lika enastående både dag och kväll. Den röda tråden genom hela bostaden är påtaglig. Det gamla är nytt, badrummet är bytt och köket är platsen där du och dina bekanta kan socialisera samtidigt som favoritmåltiden tillagas, med en utsikt som förblir evig. Här bor du fortfarande centralt men en bit ifrån stadspulsens stress.
Den här trerummaren har ett exemplariskt läge men framförallt är det skicket som tilltalar. Tillsammans med föreningens ekonomiska status är detta en fullträff, vad sägs om en belåning på 166 kr per kvadratmeter.
Läget på Gräshagen är tillräckligt centralt för att man ska få kalla sig stadsbo men samtidigt så naturnära att skogspromenaden börjar strax utanför porten.
Här finns förskolor & skolor på gångavstånd, stadsbussar med frekventa avgångar och dessutom är det smidigt att ta sig med bil ut på de omkringliggande motorvägarna.

Karta för Strågatan 11

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-grashagen-jonkopings-kommun-stragatan-11-21335577

Avstånd till vatten: 1400

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 55473

Sagogatan 10 – 2 – Jönköpings kommun

Utgångspris: 2 300 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sagogatan 10

 • Antal rum: 2
 • Storlek: 71 m²
 • Byggår: 2018

Ljuset kommer från tre väderstreck. Och i den skärningspunkten finner du en skatt. Så är det faktiskt här på fjärde våningen på Sagogatan. Du stiger rätt in i ljusflödet mellan sovrum och balkongen i söderläge. Och du skymtar de slankt stående fönstren i snedtaket i vardagsrummet. En lägenhet med nyhetens behag intakt sedan byggåret, men också kryddad med en helt egen personlighet, just tack vare toppläget. Även i sängkammaren har du snedtaket som en himmelssäng över huvudkudden.

Samset är ett ganska färskt bostadsområde på höjderna över Jönköping, med många mänskliga värden och proportioner inbyggda från start. Blandade hus, blandade fasader, blandade stilar och blandade invånare tack vare blandade ägarformer. Naturbegåvningen innebär att du snabbt slinker ut på den ena eller andra stigen, till skogs om du går mot Vattenledningsparken till, och till sjöss om du knatar hela vägen till Axamosjön. Numera har områdets öppnats hela vägen bort till Mariebo vilket förenklar livet med cykel, buss och bil.

Karta för Sagogatan 10

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-samset-jonkopings-kommun-sagogatan-10-21335190

Avstånd till vatten: 1000

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 55449
« Äldre inlägg