Småland i våra hjärtan

Kategori: Jönköpings kommun (Sida 1 av 32)

Brunnsgatan 8C, vån 1 – 1 rum – Jönköpings kommun

Utgångspris: 750.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Brunnsgatan 8C, vån 1

 • Antal rum: 1 rum
 • Storlek: 24,5 m²
 • Byggår: 1956

Välkommen till Brunnsgatan 8 C, till en prisvärd etta med kokvrå på första våningen. Perfekt bostad för unga yrkesverksamma eller studenter som vill njuta av en bekväm livsstil. Missa inte chansen att äga detta fantastiska boende med smarta detaljer och stort värde. Låg avgift för dig som vill ha ett prisvärt boende och ett centralt läge. Här får du en låg månadsavgift i en välskött och populär förening som har gjort stora renoveringar inom föreningen. En stor fördel är det nyrenoverade badrummet som stod klart så sent som hösten 2019, då föreningen genomförde stambyte på fastigheten. Förvaringen löser Ni smidigast genom garderob/byrå i hall och vardagsrum. Rummet erbjuder plats för både soffgrupp, tv-möbel, säng, ytterligare förvaring samt skrivbord. I avgiften ingår värme, vatten, grundutbud av tv-kanaler via ComHem (Tele 2), tillgång till en nyrenoverad och fräsch tvättstuga samt dubbla förråd. Notera också här att en vaktmästare sköter snöskottning, trappstädning samt gräsklippning. Gemensam balkong i trapphuset samt fantastisk takterrass att nyttja för föreningens medlemmar! På Brunnsgatan 8C bor du på några minuters gångväg till allt vad Huskvarna Centrum har att erbjuda. Goda buss- och tågförbindelser in till Jönköping finns i närheten. Även närhet till vackra promenadstråk för en motionsrunda eller promenad med hunden. Närheten till kommunikationer och centrum är slående – gångavstånd till Huskvarna centrum och dess breda utbud av butiker, restauranger, skolor och vårdcentral. Endast 10 minuters bilfärd till Jönköping city. Redan nu kan du anmäla ditt intresse för detta hus och notera att bostaden kan komma att säljas redan innan det annonseras med en öppen visning! Frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare, Nina 0709 22 34 44. Välkommen med din intresseanmälan. Hoppas att vi ses på visningen framöver! Nina Rosell Registrerad fastighetsmäklare. SkandiaMäklarna i Jönköping.

Karta för Brunnsgatan 8C, vån 1

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-huskvarna-soder-jonkopings-kommun-brunnsgatan-8c,-van-1-21084555

Avstånd till vatten: Ungefär 250 m till vatten (Huskvarnaån)

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 56141

Värnamovägen 32 – 3 rum – Jönköpings kommun

Utgångspris: 1.495.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Värnamovägen 32

 • Antal rum: 3 rum
 • Storlek: 69,6 m²
 • Byggår: 1991

Välkommen till Värnamovägen 32, en trea, högst upp på andra våningen med stor härlig balkong i västerläge. Perfekt för avkoppling i solen varma sommarkvällar. Smart planlösning med goda möjligheter att omvandla denna trea till en fyra om så önskas. Stora fina fönster med utsikt mot grönska och den gemensamma trädgården. Fräscht och nyrenoverat badrum samt rymligt och hemtrevligt kök med plats för en större matsalsgrupp. För endast 260 kr i månaden är du dessutom garanterad en parkeringsplats på gården framför huset. Mycket goda bussförbindelser med endast 150 meter till busshållplats och 10 minuters resa in till city. Cykelväg precis utanför dörren samt gångavstånd till skola och förskola. Många trevliga promenadstråk och närhet till naturen. För golfaren finns golfbana i Kättilstorp endast ett stenkast bort. Här kan du njuta av den fridfulla villakänslan precis utanför ditt fönster samtidigt som du har alla stadens bekvämligheter inom räckhåll. Välkommen hem till Värnamovägen 32.

Karta för Värnamovägen 32

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-stromsholm-haga-jonkopings-kommun-varnamovagen-32-20549522

Avstånd till vatten: Ungefär 1,5 km till vatten (Munksjön)

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod:

Björngatan 6A – 1 rum – Jönköpings kommun

Utgångspris: 1.295.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Björngatan 6A

 • Antal rum: 1 rum
 • Storlek: 36 m²
 • Byggår: 1937

På Björngatan 6A förmedlas nu en hemtrevlig etta med en klok planlösning på våning 3/3. Bostaden är direkt inflyttningsbar och passar perfekt för dig som precis börjat studera på Jönköpings University eller söker din först bostad. Läget är magiskt här på Torpa med närhet till det mest och endast en enklare promenad till stadskärnan. Föreningen Brf Lutan är en stabil och trygg ekonomiskt förening med en väl underhållen fastighet och HSB som förvaltare. Att leva och bo på Torpa är ett självklart val för många. Torpa är en förlängning av stadskärnan, men erbjuder samtidigt ett lugn. I närområdet finns flera grönområden samt Munksjön, med sitt populära promenadstråk. Här finns ett rikligt utbud av några av stadens mest populära restauranger och fik samt flera livsmedelsbutiker och småbutiker som förgyller tillvaron. För studenten är det Torpa som gäller, på några få minuters cykelavstånd är man framme på Högskoleområdet (Jönköping University).

Karta för Björngatan 6A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-torpa-soder-jonkopings-kommun-bjorngatan-6a-20596199

Avstånd till vatten: Ungefär 350 m till vatten (Munksjön)

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 55337

Gröna gatan 30B – 2 rum – Jönköpings kommun

Utgångspris: 1.750.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gröna gatan 30B

 • Antal rum: 2 rum
 • Storlek: 47 m²
 • Byggår: 1942

2 ROK, 47 KVM – Söder eller Torpa – Kärt barn har många namn. I denna bostad kommer du bo komfortabelt och tryggt. Här bor man nära det mesta och du kan utan problem transportera dig mellan vardagens alla händelser till fots. Vill du öka flexibiliteten ytterligare så kan det vara värt att inhandla en cykel, för med den kan du uträtta dagssysslorna med blixtfart. Lägenheten – Denna bostad bjuder på högt till tak, härligt ljusflöde och en hög invändig standard. Se fram emot skön boendeatmosfär, toppmodernt kök med diskmaskin och stam-bytt badrum. Föreningen – Fastigheten på Gröna Gatan är i gott skick och andas god kondition från utsidan. Lusläs gärna lite i faktan nedan, där står det bland annat att stambyte genomförts och att föreningen i allmänhet tagit väl hand om fastigheten under de senaste åren. Ekonomin i föreningen är stabil och belåningen per kvadratmeter ligger på en låg nivå. Boendekostnaden – Här bor du billigt och behöver inte tänka på att räkna på en massa extrakostnader som boendet annars kan innebära. Här ingår internet via Comhem, ett fullgott TV-paket, uppvärmning av bostaden, vattenförbrukning och den viktiga bostadsrättsförsäkringen. Det enda du ska ha lite koll på är att det tillkommer kostnad för hushållsel och en vanlig hemförsäkring. Säljaren har ett förstahandsavtal på en extern parkeringsplats som finns cirka 100 meter från bostaden. Denna parkeringsplats kan övertas av köparen om önskemål finns.

Karta för Gröna gatan 30B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-torpa-soder-jonkopings-kommun-grona-gatan-30b-21031735

Avstånd till vatten: Ungefär 600 m till vatten (Munksjön)

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 55336

Scheelegatan 14A – 2 rum – Jönköpings kommun

Utgångspris: 1.900.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Scheelegatan 14A

 • Antal rum: 2 rum
 • Storlek: 54 m²
 • Byggår: 1947

På attraktiv adress förmedlar vi nu en gedigen och rymlig tvåa i lugnt läge. Kvarteren runt Scheelegatan har under många år varit några av stadens allra mest populära. Här väntar en välplanerad tvåa med fönster i två väderstreck och dessutom i en av Söder och Torpas bättre föreningar. Lägenheten bjuder på bra förvaring, stor sällskapsyta och genomgående fint skick. Lägenhetens balkong är vänd mot den lugna innergården och finns i ett härligt västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Att bosätta sig i rätt förening och i en förening med rätt ekonomiska förutsättningar är av stor vikt. Här blir du en del av en förening med extremt låg skuldsättning om 528 kr per kvadratmeter och med god ordning på beståndet. All skötesel, underhåll och ekonomisk förvaltning i föreningen sköts av HSB. Tryggt och mycket stabilt. Vardagen på Scheelegatan och Söder innebär stor flexibilitet och promenadavstånd till allt vad citylivet innebär. Runt hörnet finns matbutiker, restauranger, trevliga caféer och ett par minuter bort ligger Jönköping University. Praktiskt, effektivt och mycket bekvämt. Välkommen på visning!

Karta för Scheelegatan 14A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-soder-torpa-jonkopings-kommun-scheelegatan-14a-20596528

Avstånd till vatten: Ungefär 500 m till vatten (Munksjön)

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 55332

Ekeberg 14 – – Jönköpings kommun

Utgångspris: 6.995.000 kr

Beskrivning av Villa Ekeberg 14

 • Antal rum:
 • Storlek: 206,1 m²
 • Byggår: 2023

Välkommen till Ryttarnas mosse, en oas av lantlig idyll med oväntad närhet till stadspulsen. Det är svårt att tro att det tar så få minuter att rulla nedför backen till E4:an, med direkt anslutning till både Asecs och stadens centrum – men så är fallet. Denna fastighet omges av stora ängar och skog, vilket ger dig möjlighet att bo i en total idyll. Framför huset finns en äng där de nuvarande ägarna haft sina hästar strövande. Själva huset kommer inte att göra dig besviken om du har förälskat dig i dess läge. Det är ett sprillans nytt hus, färdigställt år 2023, byggt med omsorg och kärlek till detaljerna. Här finner du en perfekt harmoni mellan det lantliga och det moderna. När du kliver in i den rymliga hallen möts du av vackert Marrakechmönstrat klinkergolv som sätter tonen för hela huset. Redan här känner du dig som om du befinner dig i en loftsvåning i Stockholms innerstad, med högt i tak och utsmyckningar som stuckaturer och takrosetter – och ja, det finns stuckaturer till och med i tvättstugan! När du lyfter blicken från det vackra golvet i hallen möts du av det lantliga och ljusa köket med en imponerande köksö i mitten. Köket är väl genomtänkt med en induktionshäll på köksön, så inget stör din utsikt medan du lagar mat. Förvaring är generöst tilltagen med gott om skåp, inklusive två stora vitrinskåp för dina finaste vaser och fat. Diskhon har ett öppningsbart fönster ovanför, vilket gör det enkelt att servera gästerna direkt från köket och samtidigt ha koll på uteplatsen och trädgården. Till höger från hallen hittar du vardagsrummet och matsalen, som kan beskrivas som rymligt är en underdrift. Den stora öppna ytan kombinerat med den imponerande takhöjden skapar en ljuvlig rymd. Stora glaspartier mot både bak- och framsidan av huset låter ljuset flöda in, som pricken över i:et kommer en vacker kamin installeras i mitten av rummet, förberedd för en mysig brasa. Till vänster från hallen finns allrum, tvättstuga med klädkammare och en separat groventré. Här finns också tre rymliga sovrum samt ett master Bedroom med utgång till verandan och som har ett eget badrum. Badrummet är imponerande med dubbelkommod, badkar med fötter och eleganta mässingsdetaljer. Denna unika fastighet ger dig möjligheten att uppleva den perfekta balansen mellan den lantliga charmen och modern bekvämlighet. Denna enplansvilla står redo att välkomna en familj och ge dem möjligheten att kalla det sitt alldeles egna hem. Har du några frågor, tveka inte, kontakta ansvarig mäklare idag så hjälper vi dig.

Karta för Ekeberg 14

https://www.hemnet.se/bostad/villa-206,1m2-ekeberg-ryttarns-mosse-jonkopings-kommun-ekeberg-14-20792735

Avstånd till vatten: Ungefär 2,1 km till vatten (Rogbergasjön)

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 55592

Stockrosgatan 13 – 1 rum – Jönköpings kommun

Utgångspris: 1.050.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stockrosgatan 13

 • Antal rum: 1 rum
 • Storlek: 38 m²
 • Byggår: 1964

38 stilrena kvadrat, sovalkov, modernt kök och stads- och naturnära läge. 1 rok en halvtrappa upp med populär Ekhagenadress Stockrosgatan 13 där det mesta som internet och stort tv-paket ingår i den förmånligt låga månadsavgiften! Här slås du av underbart ljusinsläpp när du stiger innanför dörren. I direkt anslutning finner du en praktisk klädkammare och badrummet i sobra toner in till höger. I en etta är goda förvaringsmöjligheter A och O och det bjuder Stockrosgatan 13 definitivt på. Ljusa och neutrala väggar som gör sig vackert med det härliga ljusinsläppet. Sängen får en självklar placering i vrån som skapar en känsla av ett rum-i-rummet. Här finns möjligheter att sätta upp en industrivägg eller gardiner för den som önskar göra det än mer avskilt. Kökets välplanerade utformning breder plats för en matdel utan att känna att sällskapet behöver trängas, en riktig lyx för den som uppskattar att bjuda hem sina nära och kära. Till lägenheten följer ett förråd för dig med mycket hobbyprylar och kläder. Brf Jönköpingshus nr 9 är en stabil HSB-förening med god ekonomi. Mysiga och inhägnade innergårdar med lekplatser och generöst med uteplatser att sitta på. Föreningen bjuder moderniteter såsom miljöhus, övernattningslägenhet till dina övernattande gäster, bastu, bordtennisrum, cykelrum, tvättstugor, föreningslokal och mycket mer för den moderna människan! Omgivningen på Ekhagen är både naturnära och stadsnära. I närområdet erbjuds härlig natur med vackra motionsspår och en vacker grönskande dal. Även lekplatser, goda bussförbindelser samt närhet till Ekhagen centrum som håller med närlivs, matbutik och bageri. Här tar du dig smidigt både till Jönköpings stad och Huskvarna! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning.

Karta för Stockrosgatan 13

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-ekhagen-jonkopings-kommun-stockrosgatan-13-20946696

Avstånd till vatten: Ungefär 1,1 km till vatten (Vättern)

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 55457

Holmstrandsgatan 3 – 1 rum – Jönköpings kommun

Utgångspris: 1.400.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Holmstrandsgatan 3

 • Antal rum: 1 rum
 • Storlek: 34 m²
 • Byggår: 1950

Välkomna in till denna trevliga 1:a med väldisponerad planlösning och härligt ljusinsläpp. På Holmstrandsgatan 3 bor man med ett tilltalande läge invid Vätterns strand i en mycket stabil förening med låg månadsavgift där värme, vatten och kabel-tv ingår. Lägenheten bjuder på fina ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Vardagsrummet är avdelat med en sovalkov där både säng och skrivbord ryms. I anslutning finns även en större garderob med plats för förvaring. I den rymliga hallen ges plats för upphängning av ytterkläder, här ryms även förvaringsmöbel. Från hallen nås ingång till ett helkaklat badrum i stilrent utförande. Med lägenheten följer en gemensam uteplats i soligt söderläge – här ges även möjlighet till odling, vidare följer två förråd, cykelförråd och gemensam tvättstuga. Lägg därtill en välskött förening som kännetecknas av sin goda ekonomi med mycket låg skuldsättning och en väl underhållen byggnad där bland annat både tak och fönster är bytta. Läget är optimalt med närhet till både Huskvarna och Jönköping med dess utbud av mataffärer, butiker, restauranger och övrig service. Här har man även Vätterstrandens badplatser och fina promenadstråk strax utanför dörren. Välkomna att boka Er visningstid!

Karta för Holmstrandsgatan 3

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-vattersnas-jonkopings-kommun-holmstrandsgatan-3-20369955

Avstånd till vatten: Ungefär 50 m till vatten (Vättern)

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 55466

Brynjegatan 6A – 3 rum – Jönköpings kommun

Utgångspris: 1.195.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Brynjegatan 6A

 • Antal rum: 3 rum
 • Storlek: 62 m²
 • Byggår: 1966

Lägenheten håller en god standard med välskötta ytskikt, två rymliga sovrum, klädkammare och stilrent kök. Badrummet är helt nytt (2023) i samband med stambytet. Hallen är välkomnande med plats för avhängning av kläder direkt till vänster. Rakt fram öppnar vardagsrummet upp sig med fin fiskbensparkett och renoverade väggar. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och plats finns för soffgrupp, tv-möblemang och matplats. Köket har god skåpförvaring och bra arbetsytor. Delvis öppet mot vardagsrummet och utgång till balkong åt väster ger en förlängning av rummet under sommarhalvåret med flertalet soltimmar att hämta hem. Två sovrummet som ligger avskiljt mot grönskan. Här finns det god plats för säng, nattduksbord och inredning. Badrummet är helt nytt efter ett stambyte utfört av bostadsrättsföreningen (2023). Badrummet är helkaklat med vita väggar och grått klinker. Förberett för tvättmaskin med både el- och vatten framdraget. En parkeringsplats medföljer vilket ger den presumtive köparen en plats att ställa bilen på. I månadsavgiften om 3940 kr ingår värme, vatten, tv och p-plats. Förvaltaren HSB tar hand om huset med trappstädning och trädgårdsskötsel. Varmt välkomna med er intresse till ansvarig mäklare – inflyttning sker efter överenskommelse!

Karta för Brynjegatan 6A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-gamla-vattersnas-jonkopings-kommun-brynjegatan-6a-20968115

Avstånd till vatten: Ungefär 850 m till vatten

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 55465

Björngatan 18C – 2 rum – Jönköpings kommun

Utgångspris: 1.995.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Björngatan 18C

 • Antal rum: 2 rum
 • Storlek: 48 m²
 • Byggår: 1926

Hjärtligt välkomna till Björngatan 18C, I välskött obelånad brf ! I bostaden är belägen i vacker fastighet från 1926 erbjuds nu en sekelskiftesdröm som får hjärtat att slå ett extra slag. Fullproppat med originaldetaljer så som plankgolvet tidsenliga djupa fönsternischer i sten och högt till tak. Redan när du kliver in genom porten till fastigheten så möts du av en välkomnande känsla av det runda valvet och kullerstenen under fötterna. Väl innanför det tunnelliknande valvet stoltserar kanske en av Torpas mysigaste innergårdar med fri tillgång till två grillplatser. Bostaden ligger en halv trappa upp och har fönster i två väderstreck vilket skapar en ljus och hemtrevlig boendemiljö. Ett par steg in når ni det sociala och trevliga vardagsrummet som har ett fint ljusflöde från stort fönsterparti. Snyggt och stilrent platsbyggt kök med plats för matbord intill fönstret . Sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng, samt god förvaring i form av en garderob. Samt ett helkaklat badrum. Som pricken över i:et är föreningen obelånad och har otroligt god ekonomi, vilket reflekteras i de ovanligt låga månadsavgifterna. Här bor du med alla tänkbara bekvämligheter i det direkta närområdet; livsmedelsbutik, shopping, restauranger, caféer med mera. Till högskolan tar du dig genom en kortare promenad eller cykeltur, detsamma gäller Jönköpings centralaste delar. I närheten har du flera grönområden/promenadstråk såsom Friaredalen eller Munksjöpromenaden. Täta avgångar från närliggande busstation är perfekt för längre resor.

Karta för Björngatan 18C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-jonkoping-jonkopings-kommun-bjorngatan-18c-20365630

Avstånd till vatten: Ungefär 450 m till vatten (Munksjön)

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 55337
« Äldre inlägg