Utgångspris: 6.490.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Jeanssongatan 11

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 121 m²
  • Byggår: 2023

Nu har du möjlighet att få bli förste man på plats. Denna fyra placerar sig på den sydvästra gaveln och möter dig på våning sju. Förvänta dig helt fria utblickar över sundet och Kvarnholmen. Utsiktsmässigt är detta helt klart en av de bättre bostäderna i huset!

Välkommen till den sista etappen av kvarteret Tampen. Precis som sina syskon på Varvsholmens bästa läge tar Bojen vara på öns speciella karaktär. Här får du nära till sundets alla skiftningar och vågornas möten med strandskoningen. Både ute och inne är havet alltid med. Bojens slanka silhuett, långa balkonger och ljust varma fasad binder samman de tre husen längst ut på Varvsholmen till en helhet.

Bojens 32 lägenheter är ritade för att ta vara på läget precis vid vågbrytaren och strandskoningen. Denna hörnfyra får dagsljus från såväl söder som väster. Rummen är öppna för utsikt och vyer och tack vare husets placering är utblickarna många. Stora fönsterpartier och generösa sociala ytor beskriver denna bostad bäst. Inte nog med att bostaden mäter in på imponerande 121 kvadratmeter så skämmer den bort dig med en balkong på otroliga 58 kvadratmeter. Den omfamnar husets sydvästra hörn, det vill säga husets bästa solhörn, med västerbalkong å ena sidan och söderläge med panoramavy över Kvarnholmen på andra sidan.

Nuvarande ägare har kostat på bostaden och valt inredningslinjen Golden Forest. Rummens varma toner hämtar sin inspiration från skogens gläntor och solens lugna lek med ljus och mörker. Klassiskt djupa tränyanser i kök och badrum skapar karaktär och atmosfär. Ljusa garderobsdörrar i kontrast till en vacker helplanksparkett ger ditt hem en elegant och tidlös känsla.

Centrum och dess stora utbud når du på några få minuter! Ta chansen att uppleva den enorma frihetskänslan med öppna vyer som ständigt förändras efter årstiderna. Ovan nämnda i kombination med sitt fantastiska läge gör Varvsholmen till ett av Kalmars mest exklusiva bostadskvarter. Bekvämligheter såsom hiss, parkeringsplats och förråd. Dessutom har du direkt närhet till bad och båtliv.

Inflyttning flexibel från och med december 2023. Här blir du ”förste man” på plats!
Kontakta ansvarig mäklare för möjlighet till visning.

Karta för Jeanssongatan 11

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-varvsholmen-kalmar-kommun-jeanssongatan-11-20880538

Avstånd till vatten: 50

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39251