Utgångspris: 2 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Jägarevägen 3

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 86,8 m²
  • Byggår: 2013

Varmt välkommen till Brf Bovieran – en oas i Kalmar där medlemmarna njuter av behaglig värme året runt. Den 1 600 kvm stora vinterträdgården innehåller palmer och växter från jordens alla hörn, fiskdamm, gemensamma sittgrupper och boulebana. Allt under glasat tak! Här får man känslan av att vara utomlands alla dagar på året – även när snön yr utanför! I Bovieran är den sociala samvaron aldrig långt borta – här är ledorden gemenskap och trivsel och möjlighet till flera olika aktiviteter erbjuds.

Bostaden är modern och bekvämt utrustad med allt som önskas. Välutrustat kök i delvis öppen planlösning mot stort vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, tilltaget master bed room samt ett gästrum/kontor. Förvaringsmöjligheterna är goda i såväl garderober som klädkammare. Genomgående fint skick och noggrant valda material. Förutom den gemensamma vinterträdgården har bostaden två egna uteplatser – en entrébalkong mot vinterträdgården och en stor balkong på utsidan av huset i öster med morgon- och förmiddagssol.

I huset finns givetvis hiss från markplan och föreningen erbjuder fina faciliteter i övernattningslägenhet, samlingslokal och motionsrum. Möjlighet till parkeringsplats finns och tv/bredband (fiber) samt fast avgift för telefoni ingår i månadsavgiften. Solceller bidrar till hållbarhet och håller nere driftskostnaderna.

På Jägarevägen 3 bor ni nära vacker natur och underbar havsmiljö. Gott om service finns på bekvämt avstånd vid Berga centrum och likaså kommunikationer till centrala Kalmar. Välsorterad Coop-affär finns dessutom en kort promenad bort.

Ett bekymmersfritt boende för er som söker något utöver det vanliga!

Karta för Jägarevägen 3

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-funkabo-kalmar-kommun-jagarevagen-3-20682815

Avstånd till vatten: 850

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39350