Utgångspris: 695 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Jägarevägen 10B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 38 m²
  • Byggår: 1958

Välkommen till Jägarevägen 10B i omtyckta Funkabo. Denna enrumslägenhet erbjuder dig som ny ägare ett billigt, smart och bekvämt boende. Med ett ypperligt läge och välskötta interiörer är detta perfekt om även söker det lilla extra i din vardag.

Lägenheten tar emot dig med en rymlig hall och en klädkammare, här finns gott om utrymme för dina kläder och tillbehör. Till vänster ligger det helkaklade badrummet. Rakt fram uppenbarar sig köket med gott om förvarings- och arbetsytor. Här lagar du med fördel favoritmåltiden samtidigt som vännerna sitter vid matbordet och umgås. Allrummet utgör tillsammans med köket hemmets hjärta. Rummet har naturlig plats för både soffa och tv-möbel. Utöver det finns en bekväm sovalkov med utrymme för stor säng. en stor balkong som släpper in gott om ljus tillsammans med fönsterpartiet. Detta är helt klart ett rum att trivas i.

Området är omtyckt av de som värdesätter närhet till bekvämligheter. En kort promenad tar dig till matbutiker, gym, havet och natursköna områden där du kan njuta av friluftslivet. Samtidigt har du stadens puls inom räckhåll med citykärnan en cykeltur bort. Sammanfattningsvis är Jägarevägen 10B den perfekta platsen för dig som söker ett mindre, kvadratsmart hem i bra skick. Här kan du bo bekvämt, njuta av din omgivning och få ut det mesta av livet.

Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

Karta för Jägarevägen 10B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-funkabo-kalmar-kommun-jagarevagen-10b-21356216

Avstånd till vatten: 750

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39350