Utgångspris: 4 995 000 kr

Beskrivning av Villa Idrottsgatan 8

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 160 m²
  • Byggår: 1960

Stor villa i modernt slag med stort dubbelgarage om hela ca. 45 kvadrat! 160 boarea + 130 kvm biarea att husera på. Villan är belägen på en härlig trädgårdstomt med solen som förflyttar sig från uteplats i väst till stor gräsyta i öst under dagen. Uterummet är ett extra plus som förlänger sommarsäsongen. Här bor du på ett barnvänligt område med närhet till matbutik, idrottsplats, kommunikationer, förskola och skola. Perfekt för den växande familjen eller för dig som önskar downsiza.

Interiört finns rymliga och öppna ytor att möblera och inreda efter eget tycke och smak på entréplan. Generösa sällskapsytor för både egna intressen och större sociala tillställningar via den öppna planlösningen mellan kök, vardagsrum och matsal som förlängs av det fina uterummet. Vardagsrummet bjuder även en härlig braskamin som ger värme och ökar mysfaktorn under vinterhalvåret.
Två bra sovrum på övre plan och möjlighet att inreda med ett tredje rum som säljarna idag öppnat upp för tv-hörna och lek. Badrummet på övre plan är helkaklat och bjuder både dusch och badkar. På entréplan bjuds också ett helkaklat badrum med dusch.
För ungdomarna är det perfekt med den inredda ytan på nedre källarplan. Idag används rummen i källarplan som syateljé och gästrum. På källarplan finner du även groventré i direkt anslutning från garaget, pannrum med möjlighet att inreda till gym eller extra förvaring, förråd samt en generös tvättstuga. En villa som gjuten för familjen med många intressen!

I Hovslätt bor du med närhet till naturnära miljö. Vad sägs om elljusspår i sköna skogen och ett rikligt föreningsliv för den aktiva familjen. Här bor du även med närhet till golfbanor på behändigt avstånd och Padelarenor inom räckhåll för dig som är sportintresserad. Lokal och välsorterad Coopbutik bara hundra ett par 100 meter bort via undergången och ytterligare en liten bit till Ica. Ett mycket bekvämt läge med närhet till Jönköping City och E4:an som du når på bara ett par minuter bilvägen. Ca. 20 minuter med buss och 15 minuter med bil in till Jönköpings citykärna. Cykelvägen passar dig som föredrar att kombinera motion och transport.

Här förbereds för en Kommande försäljning där besiktning utförs inom kort. Mer information, foton invändigt, besiktning, energideklaration och planskisser kommer adderas annonsen löpande. Besiktning och energideklaration utförs 1/5-2024.

Välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare, Amanda Emme.


Förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Idrottsgatan 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-hovslatt-jonkopings-kommun-idrottsgatan-8-21326175

Avstånd till vatten: 1800

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55626