Utgångspris: 1 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Idrottsgatan 7A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 63 m²
  • Byggår: 1955

Välkommen till denna charmiga och välskötta bostadsrätt med ett utmärkt läge på Idrottsgatan 7A! Denna lägenhet på två rum och kök erbjuder en trivsam och välplanerad bostad om 63 kvadratmeter. Belägen en halvtrappa upp och med hörnläge, är detta hem ett idealiskt val för den som söker både komfort och ett lugnt boende.

När du kliver in i lägenheten möts du av en ljus och välkomnande atmosfär. Köket är nyligen renoverat och utrustat med moderna apparater och smakfulla ytskikt, vilket gör matlagningen till en fröjd. Vardagsrummet är ljust och luftigt, med fönster i dubbla väderstreck. Lägenhetens sovrum är rymligt och ljust med plats för en dubbelsäng och förvaring. Det stora fönstret ger ett vackert ljusinsläpp och utsikt över det grönskande området. En av höjdpunkterna i denna bostadsrätt är den soliga balkongen i söderläge. Här kan du njuta av dina morgonkaffe eller kvällsdrinkar medan du blickar ut över det trevliga området. Balkongen blir snabbt en favoritplats för avkoppling.

Gångavstånd till tågstation för den som pendlar, idrottsplats, matbutiker, skolor, busshållplats och grönområden. Ca 8 minuter gångavstånd in till Huskvarna centrum med stort serviceutbud. Här bor du bekvämt med goda förbindelser till stadens centrum samtidigt som du har naturen runt hörnet.

En välskött förening med mycket god ekonomi vilket skapar trygghet för framtiden. Föreningen tar hand om såväl sina medlemmar som områdena omkring bostäderna. Trevliga grönområden och fördelaktiga gemensamma utrymmen, här finns allt man behöver och alla möjligheter för att trivas. Utöver detta finns två lägenhetsförråd som hör till bostaden och möjlighet till parkering och garage.

Karta för Idrottsgatan 7A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-soder-jonkopings-kommun-idrottsgatan-7a-21338427

Avstånd till vatten: 350

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56143