Utgångspris: 1.895.000 kr

Beskrivning av Villa Idrottsgatan 24

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 140 m²
  • Byggår: 1952

Obs! Nytt pris 1.895.000kr, sänkt från 2.095.000kr – Nu finns möjlighet att förvärva en uppdaterad och välskött villa om 140+110 kvadratmeter på lugn sidogata i Skillingaryd. Här är flera punkter på önskelistan uppfyllda med uppdaterat duschrum, nya isolerglasfönster, bergvärme och totalrenoverat kök i öppen planlösning som några av axplocken. I huset varvas trevliga sällskapsytor med praktiska ytor såsom helkaklat duschrum/badrum på vardera plan. Genomgående moderna materialval genomsyrar detta hem och bidrar till en behaglig boendemiljö som gör att man kan man flytta in och trivas direkt.

Med sina fyra stora sovrum, kök i öppen planlösning, rymliga sällskapsrum och uppdaterat duschutrymme finns lättillgängligheten och alla väsentligheter inom nära räckhåll. Utsidan är heller inget undantag med asfalterad stor parkeringsplats och prydlig stenmur. Huset ligger på en liten höjd och ger öppen fin vy ner mot Skillingaryd. Stor trädgård ger möjlighet till både odling och lek för de små och inbjuder till trevlig gemenskap med vänner och bekanta. Sammantaget ett inflyttningsklart hem i fint skick redo för nästa familj att trivas i.

Området kring Idrottsgatan 24 präglas av lugna och familjevänliga kvarter med gröna områden i närheten och centrumutbudet som finns inom promenad- och cykelavstånd. Friluftsområdet. Förskolor finns också på gång- och cykelavstånd vilket underlättar vardagens logistik. Friluftsområdet Grönelund ligger inom behändigt avstånd och här finns naturen alltid närvarande.

Skillingaryd är orten mittemellan städerna Värnamo och Jönköping med suveräna kommunikationer med både buss och tåg. Ett levande samhälle som växer och lockar allt fler från städerna att bosätta sig här med fina skolor och all tänkbar service i denna barnvänliga kommun. I närområdena finns sjö och bad och flera utflyktsmål i det småländska kulturarvet. Här är företagarandan hög och många företag väljer därför strategiskt att placera sig just här i denna kommun bredvid E4:an med suveräna kommunikationer med både buss och tåg till Jönköping och Värnamo.

Varmt välkommen med anmälan till visning!

Besiktningsprotokoll finns publicerad under fliken ”Viktiga dokument”.

Karta för Idrottsgatan 24

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-skillingaryd-vaggeryds-kommun-idrottsgatan-24-20316052

Avstånd till vatten: 2000

  • Vaggeryds kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56831