Utgångspris: 2.695.000 kr

Beskrivning av Villa Idehultsgatan 19

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 153 m²
  • Byggår: 1967

Villan är modernt renoverad med öppen planlösning och ligger på en lugn gata nära naturen och nära till stan.

När du stiger innanför dörren ser du genom hela huset och blir direkt sugen på att gå vidare in och upptäcka det fantastiska vardagsrummet. Men innan du kommer dit finns det fler rum att se.

Till höger ligger badrummet med dusch, sen kommer två sovrum, där det ena är i jordnära, mysiga färger med gott om garderober och det andra är ljust och nyttjas som kontor. Köket ligger längre fram till höger. Det är vitt och modernt med stora fönster men ger ändå en retrokänsla på grund av det rutiga golvet och valet av vitvaror. Det finns gott om arbetsbänkar och ett fönster ovanför bänken där du kan titta ut medan du jobbar i köket. Via en altandörr når du den stora uteplatsen på baksidan.

Nu, äntligen, kommer vi till vardagsrummet. Det består egentligen av två delar, där en har normal takhöjd och har plats för en mysig soffhörna, medan den andra delen är ett stort pampigt allrum med öppet upp i nock. Här finns det höga fönster från alla håll som ger ett underbart ljusinsläpp. Trots de stora fönstren är det bara insyn från ett håll. Rummet har plats för ett stort matbord, och ändå blir det plats över. En altandörr leder direkt ut på den stora uteplatsen som är helt insynsskyddad. Du kan inte annat än att bli förälskad i detta vardagsrum!

På övre plan finns två ljusa sovrum som är rymliga trots snedtaket. En stor hall ligger mittemellan, som med fördel kan användas som allrum, vilket det också gör idag. På övervåningen finns även en toalett.

Nere på källarplan finns ytterligare ett sovrum, rejält med plats för dubbelsäng och med vacker tapet och fint golv. Här nere finns också husets tvättstuga och innanför den ett rum som tidigare varit pannrum, men som skulle kunna bli ytterligare ett badrum. På källarplan finns även en stor, praktisk groventré och gott om förvaringsutrymmen.

Trädgården är relativt stor och baksidan är insynsskyddad. Här finns ett stort trädäck med plats för både matbord och mysig sittgrupp, och grillen såklart. Ett garage finns också, med plats för två bilar på garageuppfarten. Gatan är lugn och naturen är nära. Både Mariegrop med lekplats, grillplats och pulkabacke, samt Rismåla naturreservat med fin badplats och strövområden ligger nära. Här är det också nära till förskola, skola och ridskola.

Den här villan behöver upplevas för att man ska förstå hur fin den är! Välkommen att anmäla intresse.

Karta för Idehultsgatan 19

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-idehult-nybro-kommun-idehultsgatan-19-20938797

Avstånd till vatten: 1200

  • Nybro kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38246