Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Villa Idavallsgatan 1

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 146 m²
  • Byggår: 1959

Varmt välkommen till denna charmiga tvåplansvilla med källare och hörntomt, belägen i ett eftertraktat och fridfullt bostadsområde. Fastigheten erbjuder en harmonisk atmosfär och en stor potential för den som söker en personlig touch.

På entréplanet möts man av genomgående fräscha ytskikt som skapar en ljus och luftig känsla. Här finner man även en eldstad som bidrar till en hemtrevlig atmosfär. Det välutrustade köket bjuder in till kulinariska upplevelser och ger gott om utrymme för matlagning och samvaro.

En av husets höjdpunkter är den generösa inglasade uteplatsen, perfekt för avkoppling och sociala stunder året om. Vidare finns ett kaklat badrum som är funktionellt och stilrent.

Den privata och välskötta tomten är ett fantastiskt komplement till bostaden, med gott om utrymme för lek, odling och avkoppling. Möjligheterna är många för den gröna tummen eller den som önskar skapa en idyllisk utomhusmiljö.

Fastigheten är i behov av vissa renoveringar, men grundstrukturen är stabil och välbevarad. Med omsorgsfull planering och kreativitet kan denna villa bli ett underbart hem för den nya ägaren.

Varmt välkommen att kontakta mäklare Sebastian Larsson för visning.

Förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta mig Sebastian Larsson
Tel: 070-961 72 94
Mail: [email protected]

Karta för Idavallsgatan 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-mossle-varnamo-kommun-idavallsgatan-1-21299573

Avstånd till vatten: 300

  • Värnamo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33133