Utgångspris: 4 995 000 kr

Beskrivning av Villa Husargatan 17

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 99 m²
  • Byggår: 1945

Här ryms många smarta kvadratmeter som verkligen har förvaltats och utvecklats på bästa sätt. Villan har flertalet rum som går att anpassa helt efter den familjekonstellation som flyttar in. Bostaden har genomgående ett härligt ljusinsläpp och smakfulla materialval i stilrent utförande.

Entrévåningen består av vardagsrum med stavparkett och eldstad, rymligt kök med plats för stort matbord om 8-10 personer. Vidare finns ett sovrum/kontor och kaklat badrum. Övervåningen består av tre sovrum och ett allrum. Källarvåningen har hög standard med vattenburen golvvärme i stora delar av utrymmena. Här finns ett helkaklat badrum med bastu och jacuzzi, två generösa rum som nyttjas som sovrum, förrådsutrymmen, mindre tvättstuga och groventré.
Trädgården har en ombonad och insynsskyddad känsla tack vare träd, buskar och häckar. Bland annat finns även äppelträd, körsbärsträd, vindruvor samt blåbärsbuskar och svarta vinbär.

Med detta lugna cityläge finns närhet till Jönköpings stora utbud av både service och kommunikation. Närhet till Vätterstranden med härliga bad och grillkvällar på stranden, Bondberget , Rocksjön, Racketcentrum och Rosenlunds IP. I närområdet finns förskolor och skolor (Rosenlund, Prolympia, Engelska skolan). Tack vare placeringen på Rosenlund, ges smidig pendling via E4:an både söder- och norrut.

Är det intressant redan nu kan ni anmäla ert intresse, så hålls ni löpande uppdaterade om nästa steg.

Karta för Husargatan 17

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-rosenlund-jonkopings-kommun-husargatan-17-21339972

Avstånd till vatten: 450

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55453