Utgångspris: 600 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Husargatan 10B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 52 m²
  • Byggår: 1944

Jag har härmed nöjet att välkomna er till denna mycket trevliga och tilltalande lägenhet fördelad på 2 rum och kök om 52 välplanerade och generösa kvadratmetrar. Här – i omtyckt del av Eksjö, på attraktiv adress ett stenkast från Eksjö Garnison ligger denna smakfulla och välplanerade lägenhet med rofyllt och lugnt läge.

Planlösningen är synnerligen tilltalande med utrymmen för vardag och fest. Välplanerat vardagsrum med utgång till rymlig balkong i söderläge med utsikt över närområde, arbetsvänligt kök och ett väl tilltaget sovrum. Vardagsrummet har rikligt med ljusinsläpp och dess storlek gör att flera möbleringsalternativ står till buds. Precis som samtliga utrymmen i detta smakfulla boende är även sovrummet generöst till storleken och inrymmer förutom dubbelsäng gott om utrymme för övrigt möblemang. Till lägenheten hör också ett generöst badrum med både dusch, badkar, handfat, wc samt goda förvaringsmöjligheter. Den möblerbara hallen ger gott om utrymme för förvaring samt hallmöbel. Till bostaden finns även nyttjanderätten till två stycken praktiska förråd.

Hela bostaden är väl omhändertagen med välhållna ytskikt som skapar en god grund att med lätta medel vidare förvalta bostaden utifrån eget tycke och smak.

Bostadsrättsföreningens hus uppfördes år 1944 på fastigheten Husaren 16 i Eksjö. På fastigheten finns 5 st bostadshus med 10 uppgångar med adresserna: Husaren 10 A-J. Föreningen kan beskrivas som välskött och engagerad, och med välunderhållna fastigheter som borgar för ett tryggt framtida boende.

På promenadavstånd finns såväl Eksjö stadskärna med ett härligt utbud av restauranger och caféer. Du som uppskattar lummiga rekreationsområden kommer att älska närheten till ett stort antal grönområden och strövområden – exempelvis så ligger Rolandsdamm och Hunsnäsens glittrande vattenspegel inte långt bort.

Välkommen hem!

Karta för Husargatan 10B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-eksjo-eksjo-kommun-husargatan-10b-21322293

Avstånd till vatten: 450

  • Eksjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57535