Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Humlevägen 15

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 50,4 m²
  • Byggår: 1946

Välkommen till denna elegant renoverade lägenhet med smart planlösning och moderna detaljer, perfekt för den som söker både komfort och stil.
Med en yta på 50,4 kvadratmeter, fördelat på 2 rum och en praktisk alkov som nu används som sovrum, presenterar vi stolt detta boende som är i enastående skick efter en renovering som gjordes 2018.

Det första som möter dig är det gråa klinkergolvet som sedan övergår till den vitbetsade ekparketten som sträcker sig genom hela lägenheten och ger en enhetlig atmosfär. Köket är ifrån HTH och har integrerade apparater och smart förvaring som skapar en perfekt balans mellan funktion och estetik. Här blir matlagning en ren fröjd och sociala tillställningar blir enkla att arrangera då det är en öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrummet med rikligt ljusinsläpp skapar en behaglig känsla. Ljuset kompletteras av den stora uteplatsen precis utanför dörren. Denna uteplats, som exklusivt tillhör lägenheten, är ett förlängt vardagsrum under sommarsäsongen. Här kan du inreda med loungemöbler och njuta av trevliga sommarkvällar.

Den praktiska alkoven som nu nyttjas som ett sovrum erbjuder en avskild plats för vila och sömn. Samtidigt ger det öppna kök-vardagsrummet en känsla av rymd och luftighet i hela lägenheten. Badrummet är modernt och smakfullt inrett med en tvättsektion som ger extra bekvämlighet i vardagen.

Lägenhetens genomgående moderna och eleganta design återspeglas inte bara i ytskikten och inredningen, utan även i de praktiska aspekterna. Med närhet till bekvämligheter såsom kollektivtrafik, butiker och grönområden, passar detta boende både för den som önskar avskildhet och den som vill vara del av stadens puls.

Sammanfattningsvis är denna lägenhet en pärla av modern design och smarta lösningar. Perfekt för den som vill njuta av ett bekvämt och funktionellt boende med stil.
Välkommen att uppleva detta unika tillfälle!

Karta för Humlevägen 15

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-jonkoping-soder-jonkopings-kommun-humlevagen-15-20457078

Avstånd till vatten: 850

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55338