Utgångspris: 795 000 kr

Beskrivning av Villa Hult Ljungbacka

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 110 m²
  • Byggår: 1937

Drömmer du om en Smålandsidyll omgiven av vacker natur som taget ur en Astrid Lindgrens berättelse? I natursköna Hult i Hallingebergs socken ligger detta lilla paradis inbäddad i grönska i högt läge med fantastisk utsikt över landskapet. Det charmiga rödmålade 30-talshuset med vita knutar ligger högt beläget bland äppelträd, buskar, blomster och en vacker stenmur välkomnar oss till detta charmiga fridfulla och rogivande ställe.

Här finns gott om utrymme för hela familjen med fem rum och kök, fördelat över två plan med källare. Kanske drömmer du om att odla egna grönsaker och kanske ha egna höns? Här finns ypperligare möjligheter med trädgårdsland, bland bärbuskar och blomster. En praktisk uthuslänga med diverse förråd och en snickarbod finns för den händiga. Lekstugan blir härligt tillhåll för barnen eller den perfekta gäststugan.

Här bor du mitt i naturen och lugnet i en riktig Smålandsdröm, där du kan njut av långa promenader i det grönskande landskapet och koppla av i trädgården med en kopp kaffe under äppelträden. Med närhet till Västervik har du även bekvämt avstånd till stadens alla bekvämligheter.

Låt detta bli ditt nya paradis på jorden!

Visning kommer att ske på anvisad tid, välkommen!

Karta för Hult Ljungbacka

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-hallingeberg-vasterviks-kommun-hult-ljungbacka-21359593

Avstånd till vatten: 1100

  • Västerviks kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 59371