Utgångspris: 2.495.000 kr

Beskrivning av Villa Hovstigen 5

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 84 m²
  • Byggår: 1960

Välkommen till en trevlig 1-plansvilla med utomlandskänsla och insynsskyddad baksida i mycket efterfrågade Förlösa. Här kan man flytta in direkt utan att renovera eftersom nuvarande ägare låtit utföra omfattande renoveringar och förbättringar. Här bor man lantligt men ändå så nära till skolor och service. En förskola ligger precis i närheten och med endast ett par 100 m bort finns Lindsdals centrum med skolor, öppen förskola, ICA-butik, hälsovård för människor och djur, frisör, apotek, gym, flertalet pizzerior mm.

Vi kommer in i hallen som är belagd med klinker och där det också finns avhängning för ytterkläder och skor. Till höger ligger det ljusa renoverade köket med matplats vid fönstret. Härifrån nås källarplanet via en trappa. I källaren finns stora utrymmen som pannrum/tvättstuga, förråd, hobbyrum och verkstad (tidigare garage). Utanför köket till höger kommer vi till vardagsrummet som är rymligt och utrustat med en braskamin som skapar stämning och värme. Från vardagsrummet finns en utgång till altanen som ligger på husets baksida. I den andra delen av huset finner vi badrummet som har genomgått en totalrenovering. Innanför badrummet finns de tre sovrummen, två större och ett mindre. Ny uteplats med stor terrass, alla ytskikt är utbytta, garaget är ommålat och fasaden på huset är ommålat!

Perfekt boende för barnfamiljen med närhet till Lindsdals centrum med skolor och service. Lekpark finns i närheten av bostaden!

Välkommen till Förlösa,14 km norr om Kalmar. Förlösa är ett lugnt, trivsamt och familjekärt område som ligger nära naturen. Passar människor i alla åldrar. Ligger granne med Lindsdal som erbjuder förskola, skola, livsmedelsbutik, frisör, vårdcentral mm! I de norra kommundelarna har du lantlivets sköna fördelar med naturen som inramning. Från kusten känns havsvindarna ända in på tomten och inifrån landet doftar smålandsskogen. Här finns gott om plats för fritidsaktiviteter och socialt umgänge, om du vill. Bensinstationer och närbutiker servar med förnödenheter och löser vardagsbekymmer. Hembygdsgårdarna samlar bykrafter och skapar gemenskap genom till exempel midsommarfirande eller hantverksdagar. Närheten till havet och guldkorn som lantcaféer och handelsträdgårdar lockar till utflykt och genuina upplevelser inom närområdet. Ett nytt aktivitetshus och det stora engagemanget för fotboll och innebandy aktiverar invånarna i alla åldrar. Och ändå är det inte lång till arbetsplatserna i länet eller utelivet i staden. Med god grannsämja och bra bussförbindelser kan en grillkväll på altanen med grannarna avslutas med en pubrunda i stan, och du kan ändå vakna till fågelsång hemma i din egen säng morgonen efter.

För mer information om den kommande försäljningen kontakta ansvarig mäklare Beathrice Odén på tel: 072-8884231 eller på mail: [email protected]! Välkommen på visning! Detta tillfälle vill ni inte missa. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Karta för Hovstigen 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-forlosa-kalmar-kommun-hovstigen-5-21273653

Avstånd till vatten: 2900

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39365