Utgångspris: 5 600 000 kr

Beskrivning av Villa Hovslagargatan 8

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 162 m²
  • Byggår: 2019

Upplev en exklusiv familjevilla i Åsens hagar, som kombinerar modern elegans med varm gemenskap. Belägen i ett av områdets mest eftertraktade kvarter, erbjuder denna villa en harmonisk livsstil där både familj och vänner kan trivas.

När du stiger in på entréplanet möts du av en ljus och välkomnande hall. Det rymliga köket är fullt utrustat och har en inbjudande köksö. Köket smälter samman med matplats samt vardagsrum och skapar en öppen atmosfär med generösa sällskapsytor. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en känsla av sammanhang med trädgården utanför. På detta plan finns även ett sovrum, en stilren helkaklad WC/Dusch samt en praktisk groventré med tvättstuga. På övre våningen välkomnas du av en unik kungsbalkong och ett allrum, med en imponerande takhöjd skapar det en härlig känsla av rymd. Här finner du tre sovrum, inklusive ett master bedroom med praktisk klädkammare. Genomgående golvvärme i hela huset vilket bidrar till ett trivsamt inomhusklimat. Dessutom har övre våningen en generös takterrass på 66 kvm som erbjuder fantastiska möjligheter för avkoppling och sociala tillställningar. Det angränsande badrummet är smakfullt inrett och inkluderar både dusch och badkar för ultimat avkoppling. Till huset hör också ett rejält dubbelgarage om 42 kvm med tillhörande förråd om 24 kvm.

Här bor du i ett härligt grönskande område med naturen intill på bekvämt avstånd till förskola och skola. Generös trädgård, som angränsar till skogsområde, en oas av möjligheter som är redo att uppfylla dina egna trädgårdsdrömmar. Den erbjuder gott om utrymme för barnens lek och härliga grillkvällar!

Karta för Hovslagargatan 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-tranas-kommun-hovslagargatan-8-21353828

Avstånd till vatten: 950

  • Tranås kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57393