Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Höstljungstigen 4

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 88 m²
  • Byggår: 2017

Äntligen får vi stolt presentera denna underbara trerummare i Barnarp. Bostaden är strategiskt placerad i markplan vilket gör det särskilt lämpligt för den lilla familjen eller för dig som önskar bekvämligheten med allt det som ett markplansläge kan erbjuda dig!

Lägenheten har en väldisponerad planlösning som imponerar med fräscha och rymliga utrymmen. Här har du en stor hall som erbjuder bra avhängningsmöjligheter. De två sovrummen har gott om plats för att kunna växa i bostaden eller möjligheten att skapa din egna och hemtrevliga arbetsplats. Ett stort badrum som är utrustad med bekvämligheter såsom dusch, tvättmaskin och torktumlare. En extra toalett som är perfekt när gästerna kommer på besök eller när man inte vill trängas på morgnarna. Köket och vardagsrummet sammankopplas i den öppna planlösningen. Här bjuds det in till avkoppling och umgänge där köket öppnar upp för en social atmosfär där varje matlagning blir en rolig del av vardagen!

Från vardagsrummet når du det ultimata, inglasade uterummet. Här har du skjutbara glaspartier från golv till tak som är perfekta att öppna upp på sommaren medan barnen leker i trädgården, maten ligger på grillen och du kopplar av i loungegruppen. Direkt utanför finner du en lekplats där du har en perfekt uppsyn och barnen kan leka och utforska i en trygg miljö. Här har du närheten till trevliga grannar vilket skapar en känsla av samhörighet och ett hem där du får möjligheten att skapa minnen med andra. Med andra ord, söker du efter ett hem där familjeliv och gemenskap står i fokus har du verkligen hittat rätt!

Här bor du i ett familjärt område med närhet till natur, lekplatser, grundskola och förskolor. I Barnarp håller även scouterna och IF i tipspromenader, julmarknad och andra roliga aktiviteter.

Välkommen till Höstljungstigen 4 – inte bara en bostad utan en livsstil där närhet till lekplats, trevliga grannar och gott om utrymme skapar de bästa förutsättningarna för en helt fantastisk vardag. Här är varje dag en ny möjlighet att trivas och skapa minnen, välkommen hem!

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare redan idag!
Cornelia Ågren
070-815 85 31

Karta för Höstljungstigen 4

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-barnarp-jonkopings-kommun-hostljungstigen-4-21269401

Avstånd till vatten: 250

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55632