Utgångspris: 5 250 000 kr

Beskrivning av Villa Hjovägen 19

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 168 m²
  • Byggår: 1924

Välkommen till ditt drömhem i Habo, där historia och charm möter moderna bekvämligheter. Detta röda hus med vita knutar, byggt år 1924, är en sällsynt pärla som väntar på att bli din nya oas.

Belägen på en stor, uppvuxen hörntomt med flera fruktträd och omringad av gärsgårdsstaket, erbjuder detta hem en genuin känsla av avskildhet och ro mitt i hjärtat av Habo. Med sin centrala placering har du bekvämt nära till allt vad staden har att erbjuda, samtidigt som du kan njuta av lugnet i din egen privata trädgård. På tomten finns ett växthus där du kan odla egna grönsaker och blommor – ett perfekt ställe att koppla av och låta grönskan froda. Här kan du också stoltsera med ett dubbelgarage som är utrustat med en elstyrd lyftbalk samt ett elstyrt lyftbord. Ovanför garaget finns en inredd lägenhet med både kök och badrum som nuvarande ägare hyr ut, vilket ger dig möjlighet till extra inkomst.

Husets inre är minst lika bra som dess yttre med en genomtänkt planlösning. Entréplanet välkomnar dig med generösa sociala ytor, perfekt för umgänge med familj och vänner. Här finns ett tidstypiskt renoverat kök från 2021, ett väl tilltaget vardagsrum med kamin samt utgång till vinterträdgården som badar i ljus och bäddar för trevliga tillställningar hela året om. Två utgångar via dubbeldörrar tar oss vidare till trädäcket som breder ut sig längst husets ena sida och bjuder på många härliga soltimmar under sommarhalvåret. Som ni hör så kan man välja och vraka vart man vill sitta, det finns en plats för varje tillfälle. Övervåningen är husets privata avdelning med totalt fyra sovrum och ett komplett uppdaterat badrum. I källaren finns gott om förvaringsmöjligheter, pannrum med bergvärme och en rejäl tvättstuga.

Villan är lokaliserad i Habos kärna med närhet till allt som behövs för att bo bekvämt. I närområdet finns mycket natur och för den kulturistiska finns både Spinnet och kulturskolan endast ett stenkast bort. Förskola, lågstadie, mellan – och högstadieskola finns inom gångavstånd. Eftersom Habo är en egen kommun finns även vårdcentral, apotek, klädesbutiker, frisörsalonger, livsmedelsbutiker, systembolag, gym, tandläkare m.m.

Kanske har du förmånen att få kalla detta ditt nya hem?

Karta för Hjovägen 19

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-centralt-habo-kommun-hjovagen-19-21340183

Avstånd till vatten: 2000

  • Habo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56631