Utgångspris: 3 995 000 kr

Beskrivning av Fritidshus Herrestad Stenudden 1

  • Antal rum:
  • Storlek: 76 m²
  • Byggår: 1959

Har du alltid drömt om att äga ett fritidshus precis vid sjön? Nu har du möjligheten att förverkliga den drömmen med denna fantastiska fastighet, belägen på en idyllisk halvö. Denna charmiga och pittoreska stuga erbjuder en oemotståndlig kombination av naturlig skönhet och rofylld avskildhet.

Stugan är en perfekt för dig att sätta din egen prägel på och förvandla till ditt drömhem. Inred med din personliga stil och skapa en plats där du kan koppla av och njuta! Den stora tomten ger dig oändliga möjligheter – kanske en blomstrande trädgård, en mysig uteplats eller en lekplats för barnen. Här finns plats för alla dina idéer och visioner.

Med bara några steg når du den glittrande sjön, där du kan spendera soliga dagar med att bada, fiska eller bara sitta och njuta av den fridfulla utsikten. Kvällarna kan du tillbringa med att se solnedgången speglas i vattnet, omgivet av naturens stillhet och skönhet.

Herrestadsjön är en naturskön sjö belägen strax nordväst om Värnamo i Småland. Sjön utgör en del av Lagan vattensystem och är känd för sin rika biologiska mångfald och vackra omgivningar. Med en yta på cirka 1,5 kvadratkilometer erbjuder Herrestadsjön många möjligheter för friluftsaktiviteter såsom fiske, bad och båtturer.

Omgivningarna runt sjön präglas av skog och åkermark, vilket ger en idyllisk och rofylld miljö för besökare. Det finns flera stigar och vandringsleder som leder genom området, där man kan njuta av den småländska naturen. Under vår- och sommarmånaderna kan man se ett rikt fågelliv, vilket gör sjön till ett populärt mål för fågelskådare.

Missa inte chansen att göra denna dröm till verklighet. Kontakta mig idag för att boka en visning och upplev själv hur denna unika fastighet kan bli ditt nästa hem.

Innan visning, förbered dig gärna genom att:

* Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
* Låt oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
* Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Herrestad Stenudden 1

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-76m2-herrestad-varnamo-kommun-herrestad-stenudden-1-21345037

Avstånd till vatten: 50

  • Värnamo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33195