Utgångspris: 2 095 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Hermansvägen 17

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 71,5 m²
  • Byggår: 1958

Välkommen till Hermansvägen 17 i det populära området Rosenlund/Liljeholmen! Här erbjuds en bekväm och rymlig trea med låg avgift och optimala förutsättningar för trivsamt boende.

Lägenheten imponerar med en ljus och hemtrevlig atmosfär, genomgående bra standard och fina materialval. Unika fördelar inkluderar låg månadsavgift, insynsskydd och en solig balkong i västerläge.

Rumsfördelningen är perfekt med en välkomnande hall, klädkammare, rymligt kök, två sovrum och luftigt vardagsrum. Från köket når du balkongen med soliga eftermiddagar.

Det oslagbara läget nära Vätterstranden och tillgången till en trivsam trädgård/innergård gör boendet extra attraktivt.
Här bor du i den välskötta föreningen Brf Vårdaren 4 som har en utmärkt ekonomi och välskött fastighet med låg belåningsgrad om ca 4000kr/kvm. Stora renoveringar såsom stambyte, utbyggda balkonger är genomförda samt fiber indraget. Garage och/eller parkeringsplats med laddstolpar finns att hyra.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu för mer information eller bokning av en privatvisning. Kontakta ansvarig mäklare Marius Tunaru 073-566 89 00 eller Josephine Stern 076-600 30 07

För er som önskar eller saknar lånelöfte/finansiering, tveka inte att höra av er om ni önskar att få hjälp med att ordna detta snabbt eller om ni vill ha en kostnadsfri värdering/ försäljningsrådgivning av er nuvarande bostad.

Karta för Hermansvägen 17

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-rosenlund-jonkopings-kommun-hermansvagen-17-21292325

Avstånd till vatten: 650

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55453