Utgångspris: 1 290 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Hemvägen 16J

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 68 m²
  • Byggår: 2019

Tänk att kliva ut och ha skogen som närmsta granne. Att ha direkt närhet till värdefulla kulturmiljöer med gamla ekar, skogspartier och stenmurar. Att se naturens alla skiftningar under året samtidigt som centrala Kalmar ligger på bekvämt avstånd.

Välkommen till Vimpeltorpet, ett av Kalmars mest växande bostadsområde, i norra Kalmar cirka 4 km från den centrala stadskärnan, mitt bland skog, park och gröna strövområden. Inom kort kommer även den nya simhallen stå klar i grannområdet. I framtiden planeras bostäder, skola, idrottshall, kontor och affärer tillkomma i området.

Framför dig har du en bostad på tredje våningen (hiss finns) fördelat på 68 kvm. 3 rum och kök har noggrant planerats och utformats. Allt för att passa den moderna familjen. Läget är ett av områdets bästa – fritt med baksidan och balkongen fördelaktigt vänd mot söder och den lummiga skogen. Privat, soligt och insynsskyddat.

Den öppna planlösningen skapar ett socialt hem där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt! Ett välutrustat kök från Ballingslöv stoltserar i hjärtat av bostaden. Badrummet är drömlikt. Helkaklat och smakfullt inrett. Njut av en tvättavdelning som heter duga. Du kommer längta till söndagstvätten! Sovrummen är smart planerade, ett mindre som gör sig utmärkt som kontor, barn- eller gästrum och ett större med flera garderober bakom skjutdörrar! Genomgående för bostaden är ljusa ytskikt och parkettgolv.

Som boende i Brf Södra Råstenen får du uppleva det bästa av två världar. Lugn och ro med susande lövträd, badvikar, grönområde och en trygg närmiljö. Men samtidigt stadens utbud behagligt nära. Aktiviteter, kommunikationer, Värsnäs med golfbana och allt vad du kan tänkas behöva finns inom räckhåll. Föreningen har precis installerat solceller vilket kommer påverka driftkostnaderna positivt.

Karta för Hemvägen 16J

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-vimpeltorpet-kalmar-kommun-hemvagen-16j-21146816

Avstånd till vatten: 2000

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39361