Utgångspris: 1.550.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Hemvägen 14H

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 68 m²
  • Byggår: 2019

Den perfekt planerade trerummaren på Hemvägen 14H är ett modernt hem som stod klart så sent som 2020. Bostaden andas fortfarande nytt och håller en genomgående hög standard. Du väljer själv om du vill ta trapporna eller hissen upp till andra våningen där lägenheten finns. Bostaden är belägen i ett härligt och ljust läge där du blir granne med vacker, närliggande natur.

Tycker du om att baka och laga god mat? Perfekt, bostaden bjuder nämligen på ett funktionellt och modernt kök från Ballingslöv. Vid ditt köksfönster får du plats med ett matmöblemang för 6 personer. Från köket har du en social och öppen planlösning till ett ljust sällskapsrum. Rummet gör plats för bland annat bokhyllor, stor soffa, soffbord och TV. Från sällskapsrummet når du en väl tilltagen balkong som ligger i ett utmärkt solläge med utsikt över kringliggande trädtoppar, inom kort även en liten park med härliga fruktträd. På balkongen får du plats med loungemöbler, matbord och grill. En trevlig plats att vistas på när dina vänner kommer på besök.

Det finns två sovrum, det ena rymmer gott om förvaring samt en dubbelsäng och det mindre rummet kan fungera såväl som barnrum som kontor eller gästrum. Vidare finns ett mycket fint helkaklat badrum med dusch, spotlights, skön golvvärme och både tvättmaskin och torktumlare.

Här bor du i ett av Kalmars mysigaste bostadsrättsområde, attraktiva Vimpeltorpet. Intill området har du Värsnäs med golfbana, löpslinga och en kort väg till svalkande dopp i Kalmarsund. Med cykel, buss eller bil tar du dig snabbt och smidigt till mataffär, förskola/skola, gym och in till Kalmars centrumkärna. Bo naturnära och samtidigt med ett bekvämt avstånd till centrum, det bästa av två världar. Din bil parkerar du smidigt på den p-plats som följer lägenheten.

Väl mött på visning.

Karta för Hemvägen 14H

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-vimpeltorpet-kalmar-kommun-hemvagen-14h-21290790

Avstånd till vatten: 2000

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39361