Utgångspris: 3.295.000 kr

Beskrivning av Villa Hemmershult Berga 1

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 160 m²
  • Byggår: 2001

Välkomna till er dröm om det lantliga livet!

Här finns möjlighet till snabbt tillträde om så önskas.

Hemmershult Berga 1 erbjuder en fantastisk möjlighet att förverkliga er vision om ett boende i harmoni med naturen. Denna gedigna fastighet, med en tomt på över 3,400 kvm, ger er chansen att skapa ert eget paradis. Tomten, som styckades av år 2001, är platt och inbjudande, perfekt för den kreativa själen. Familjen i Hemmershult har skapat vackra buskage och blomodlingar, allt för att underlätta gräsklippningen där en praktisk robotslinga står till förfogande.

Här möts ni av ett charmigt Trivselhus, uppfört 2001, med genomtänkta detaljer. Ett rymligt dubbelgarage står till ert förfogande, och nyligen installerade solpaneler bidrar till låga driftskostnader (snitt 10,080 kWh/år). Bergvärmen är fastighetens pålitliga högra hand när det kommer till uppvärmning.

Boarean/biarean på 160/82 kvm sträcker sig över två plan och erbjuder fem rum och kök. Entréplanet imponerar med vattenburen golvvärme, en godkänd braskamin i vardagsrummet, och en tvättstugedel med tvättmaskin/torktumlare. Det stilrena köket öppnar upp mot en altan och ett inglasat uterum i härligt sydvästläge. Här finns även ett praktiskt gästrum/kontor för besökare.

En trappa upp möts ni av tre rymliga sovrum, varav ett med en önskvärd klädkammare. Det ljuvliga badrummet bjuder på dusch, bubbelbadkar och bastu. Ett allrum med balkong ger er möjlighet att njuta av vidsträckt utsikt över omgivningarna.

Att kliva in i detta välvårdade hem ger en omedelbar känsla av lugn och trygghet. Den unika atmosfären måste upplevas på plats för att förstås fullt ut. Här kan ni se ut över skog och mark, njuta av lugnet och få en känsla av frid i vardagen. Att sitta på altanen med grillen redo och blicka ut över den rymliga tomten är en sällsynt upplevelse. Här finns gott om soltimmar, inte bara för komforten, utan även för plånbokens skull – en win-win situation!

Denna typ av fastighet kommer sällan ut på marknaden. Möjligheten att kombinera det lantliga läget med närhet till centrala Värnamo och olika kommunikationsmöjligheter (Vaggeryd & Jönköping) gör Hemmershult Berga 1 till ett extra intressant val. För att få en ännu djupare förståelse för platsens unika lugn och skönhet så tveka inte att boka in er på vår framtida visning via hemsidan!

Viktig info;
– Bergvärme
– Djupborrad vattenbrunn / Trekammarbrunn med infiltration.
– Solpaneler (2023) – 10 080 kWh / år i snitt.
– Mekanisk frånluft
– Fiber
– Skolskjuts utanför dörren! Skolor finns inom behagligt avstånd.
– Smidiga och praktiska vägar tar er till E4:an för veckopendlarn.

Vänligen /
Andreas Johansson
0734 – 13 11 08
[email protected]

Karta för Hemmershult Berga 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-varnamo-varnamo-kommun-hemmershult-berga-1-20173216

Avstånd till vatten: 2100

  • Värnamo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33196