Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Villa Hedersrumsvägen 9

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 162 m²
  • Byggår: 1952

Välkommen till Hedersrumsvägen 9 – en drömvilla som erbjuder allt du och din familj kan önska er! Denna magnifika bostad kombinerar rymliga sociala utrymmen med flera sovrum, flexibla uppvärmningsalternativ och ett fantastiskt inglasat uterum på ca 30 kvm. Allt detta plus mycket mer belägen i en underbar lantlig miljö där detta hem är en perfekt balans mellan komfort, funktionalitet och naturskön omgivning.

Villans hjärta är det underbara köket med sina högkvalitativa vitvaror. Generösa arbetsytor
och förvaringsutrymmen samt en matplats för det större sällskapet. Köket har även en trivsam planlösning mot vardagsrummet som genom sina stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljus och skapar en härlig atmosfär för både avkoppling och sociala tillställningar.

Men något som verkligen sticker ut är det fantastiska inglasade uterummet på ca 30 m². Här kan ni njuta av underbara stunder oavsett väder och med plats för både matgrupp och loungemöbler är detta ett underbart utrymme för sociala sammankomster.

Den underbara trädgården är en riktig oas och med flera uteplatser är den idealisk för sommarens grillkvällar och trädgårdsfester. Carporten är rymlig och har plats för två bilar samt extra förvaringsutrymme med verkstad och förrådsutrymme.

Villan är belägen i en idyllisk lantlig omgivning, erbjuder denna villa lugn och ro med närhet till naturen. Perfekt för sköna promenader, cykelturer och friluftsliv, samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter.

I Ålems kyrby finns både förskola och den mycket uppskattade idylliska Skytteanska skolan som är Sveriges äldsta skola som fortfarande är i bruk. Så för er som söker en harmonisk livsstil med familjen är närheten till skolorna ett extra stort plus.

Karta för Hedersrumsvägen 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-alems-kyrkby-monsteras-kommun-hedersrumsvagen-9-21345943

Avstånd till vatten: 2400

  • Mönsterås kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38492