Utgångspris: 2 250 000 kr

Beskrivning av Fritidshus Hästskovägen 2

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 60 m²
  • Byggår: 1975

I natursköna Vinö Östanvik finns nu möjlighet att förvärva ett härligt fritidsboende belägen vid vackra Tjust skärgård! Detta trevliga boende erbjuder allt du behöver för att skapa oförglömliga sommarminnen.
Huset har ett renoverat kök utrustat med moderna bekvämligheter, som gör det enkelt att förbereda och tillaga sommarens läckra måltider. Det ljusa och luftiga allrummet har en stor mysig kamin som sprider värme och hemtrevnad under svalare kvällar. Bostaden rymmer tre sovrum, vilket ger gott om plats för familj och vänner. Ett stort badrum med dusch kombinerat med tvättstuga gör sommaren vistelse enkel och skön.

Huset omges av ett generöst altandäck som sträcker sig runt stora delar av byggnaden, vilket ger många möjligheter till avkoppling och umgänge i solen eller på uteplatsen under altantaket. Den stora tomten erbjuder plats för utomhusaktiviteter och minimal trädgårdsskötsel när stora delar är naturtomt. Här finns en gäststuga som är perfekt för extra övernattningsgäster eller som en lugn arbetsplats. Ett praktiskt förråd ger förvaringsmöjligheter för trädgårdsredskap och sommarleksaker.

Fastigheten inkluderar tillgång till en båtplats, vilket gör det enkelt att utforska Tjust vackra skärgård med båt. Här kan du njuta av bad, fiske och alla andra härliga aktiviteter som skärgårdslivet har att erbjuda!

Detta fritidshus i Östanvik är en sann sommaridyll. Missa inte chansen att förvärva detta trevliga boende och skapa minnen för livet i skärgårdens hjärta!

Välkomna på visning!

Karta för Hästskovägen 2

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-4rum-ostanvik-vasterviks-kommun-hastskovagen-2-21338505

Avstånd till vatten: 250

  • Västerviks kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 59493